Scudo Sports

Giresun

@keyam

hayırlı olsun kenan kardeşim:)
giresunda işi ilerletmen dileğile,yanındayız

• Beğen
Tepkiler: Mertcan Aydın
Scudo
arkadaşım ben bu foruma yeni katıldım sözlerine katılmıyorum her hafta sonu ortalama 100 150 arası pedal çeviriyoruz. Gitmediğimiz yayla ilçe köy kalmadı tanışalım ben bulancakta bisikletçilik yapıyorum biraz acemiyim forum yerimi bile bulamıyorum zamanla öğrenirim sizin gibi hevesli insanlara ihtiyacımız var en azından batlama turunu biliyordursun bayanlar bile katılıyor haberleşelim biraz biberleyelim sizlerii

giresunlu arkadaşlar size eşlik edebiliriz keyamla irtibat halindeyiz yanlız 30 - 40 km gidemeyecek arkadaşlar yanlızca sahilde dolaşanlar bu iş ciddi çarşıda gezmeye benzemez yıllarımızı yollarda geçirdik dar asfaltlarda yinede haberleşelim en azından pazar günleri 80-100 km yol yapalım bisikletini boşver kendin sağlam ol kalitesi önemli değil yürüsün yeter saygılar herkesee.

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
oooo zanım nerdesin ya ..

bisela haftaya görüşürz pasları bi silelim sonra görüşürüz.. pazar hava iyi olursa görüşürüz..

Selamlar,
Eğer bu pazar Ordu tarafına doğru gelecekseniz bisikletimdeki teknik bir arızadan dolayı sizlere katılamayacağım. Ama önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmazsa eğer sizlere eşlik etmekten mutluluk duyarım.

olur dicem ama hava bozdu bi sonraki haftaya kardeşim gene de belli olmaz yarın için hava açarsa dönerim görüşmek üzere

evet arkadaşım sizleri unutmadık dönücez size de bu hafta hava bozuk biraz keyamla ve diğer arkadaşlarla gelicez görüşmek üzere

geldik daaa

• Beğen
selami yarın hava açarsa alo de bana gelecem ok...

arkadaşlar burdan devam edelim... giresundaki arkadaşlar.....

• Beğen
arkadaşım sen gel yaylanın en kralına gideriz ben bulancakta bisikletçilik yapıyorum bisela bisiklet 51 yaşında adamı kümbet yaylasına çıkardık ekibi büyüteceğiz ama yoldan dönmeyenlerden hadi görüşmek üzereeee iyi pedallar

ramazan sonrası samsuna geldik günübirlik fakat tekkeköyde lastiğim patladı bide yağmura yakalandık otobüsle geri dönmek zorunda kaldık bilseydik ciddi bisikletçiler olduğunu haber verirdik her neyse bundan sonra forumu takip ederiz haberleşiriz görüşmek üzere

fatsa da yarıştık bu sefer ben olacam birinci mustafa hocada 2, olacak öyle kararlaştırdık saygılar. uzun süredir göremiyoruz sizi kemal hoca da ince teker yaptı bu arada hız artıyor.

Hazırlanın millet kısmet olursa forum u Giresun da toplayıp bir yayla turu yapabiliriz ulusal bir tv kanalı ile bağlantı halindeyiz inşallah olur..Hem bu sene yazın tur da yokmuş inşallah bizler düzenleriz belediye seçimlerinden sonra çalışmaları hızlandırıp yeni başkandan destek alacağım ..Sizlerde yardımcı olursanız Forumdaki arkadaşları yaylalarımıza davet edelim .İlgi ve alakanıza teşekkürler.

Arkadaşlar ben Giresun’da yıllardır bisiklete biniyorum inşallah birilerini yayla yollarında görürüm iyi ki bi forum var herkes atıp tutuyo ne güzel işgüzar çok ama yola çıkan yok ben iddia ediyorum selami daban ben oluyorum dr. Mustafa koç'un dışında kimse yok ben sayayım yaylalarımızı bektaş yaylası. kümbet yaylası, kulakkaya yaylası yaklaşık 2200metre rakımlı dağlara gün ağarmadan kalkıp gece yarılarına kadar pedal basıyoruz bu işler sahilde gezmeye benzemez. saygılarr.

Nedret Bey sizlerinde teknik konudaki yardımları ile inşallah bu sene organizasyon gerçekleşecek .Ve eklemek istiyorum Fatih Sultan Mehmet e de gemileri karadan geçiremezsin demişlerdi fakat sabah kalktıklarında gemiler haliç de idi .Sözüm Selami Bey e bizlerde yaylalara çıkıyoruz en az sizin kadar hangi sebeble bu şekilde bir yorum yaptığınıza anlamış değilim ama size gerçekten çok teşekkür ediyorum sizler gibi insanlar bizleri daha da hırslandırırlar.

Merhaba demek iddaa ediyorsunuz siz belki beni tanımıyorsunuz ama ben sizi az cok tanıyorum sizinle beraber ordudan Giresun'a gelmiştik.Bisiklet organızasyonu vardı kanser için katılım öğlende Giresunda ardından akşam saatinde Ordudaydı,Giresundan Ordu'ya öğleden sonra cıkıp akşam geri dönmuştuk; vede o zamanlarda ben daha bisikleti alalı bir hafta olmuştu.Ardından yaz boyu baya bır yol aldım sezon kapanmadan kış ayında akşamın saat 4.30 hava'nın karardiği zaman'da Ferit bey'le yayla turu yaptık ikimiz akşam karanliğiydı geri donuş'e başlamamız. Havada bır o kadar soğuk vede karanlıktı dereli yolunu bılırsınız ne kadar zor olduğunu karanlıkta...Sayın arkadaşım boşuna iddaa bilmeden araştırmadan önce cevreni araştır buda sana yeterlı cvp olcaktır..Kısa zamanda ıkı kişilik yaylal turu yapacam yıne vede yazın en az ıkı defa olmak üzere yaylaya cıkacam, artı trabzon turu var, orduya kaç defa giderim bilmiyorum... Aktıv faaliyetlerim kendi cevremde sürecektir....

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
evet artık yazın foruma bende yanlız kalmayayım arkadaşlar giresunda bundan sonra organizasyasyon yapmakm şart bir araya toplanakım artık zamanı geldide geçiyor...

Komşu il Giresun'dan atılımlara yönelik sesler çıkması oldukça sevindirici. Ferit abi elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım ;) Karadenizin o eşsiz doğasıyla bisikleti kaynaştırmanın vakti geldi de geçiyor bile ;)

Slm Kenan abi nasılsın, benim bisiklet iyi durumda ufak değişiklikler oldu yeni sezon için... Havaların ısınmasını bekliyorum; turlara cıkmak için yakın zamanda turlar'a başliyacam senınlede tur'a cıkmak isterim abi.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Bu arada affınıza sığınarak bende düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir bisiklet severin derecesi sadece sahilde gezmesiyle yada hergün performans turları yapmasıyla ölçülebilecek bir durum olduguna inanmıyorum. Yani sadece sahilde ve yaz aylarında bisiklete binenlerin aşağılanmaması gerektiğini düşünüyorum. Tamamen kişisel tercihtir. Bana göre illaki bisikletliler arasında kıyaslama yapılacak olunursa kişinin bisikletten aldığı keyfe,zevke göre kıyaslama yapılmalı diye düşünüyorum ;)

Ferit abi ben çok düşünmüştüm böyle bir organizasyon yapmayı, fakat yeterli imkanı bulabileceğime inanmadığım için yarım kalmıştı. Bu yüzden böyle bir organizasyonu yapmayı göze alan sizlerin herzaman yanınızda olacağım ;)

Geri