Scudo Sports

Giresun

Scudo
@fratonuraltay

Eyvallah dediğim gibi muhtemelen öyle yapıyorsunuzdur demiştim, öyleymiş. hayırlı müşteriniz olsun.

Hepimize hayırlı olsun,memleket bir bisiklet dostu mekan daha kazanmış :) Kısmet olur da yolumuz düşerse uğrarız. . .

@fratonuraltay
Benim yorumum aslinda yasinizin yanlis oldugu icin degildi. Ben kafenin gireunda nerede oldugunu sormustum ve bunu bir iki arkadasda sormus ama cevap vermek istemiyorsunuz herhalde. :(

Hayırlı olsun. Çok beğendiğim bir havası var kafenin, bol kazançlar dilerim.

Allah bol kazanç versin gönlü zengin kardeşim. Giresun'a gelirsem bir gün mutlaka uğrarım.

Çok şık bir hareket. İstanbul da olmasını dilerdim. Ekibi toplar sohbetin kökünü kazırdık.

Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim Onur.

@Murat Cömez
Pardon göremedim :) gazı caddesi lcd mağazası karşısı Penti magazasinin üstü. Kılıççı iş hanı kat 1

Teyzem Giresun'da yaşıyor ve zaman zaman ziyaretlerine gidiyoruz. Hiç belli olmaz "acemi" bir bisikletçi olarak uğrarız. :)

Ayrıca kuzen de bisikletçi. Ona da haber veririm.

Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.

five

• Beğen
Tepkiler: fratonuraltay
@fratonuraltay Dükkânınız hayırlı olsun. İsmi çok hoş olmuş ancak en önemli şey şu ki "cafe" değil de "kafe" yazmanız takdire şayan olmuş, gönül isterdi ki daha da Türkçe isimler kullanabilsek...

• Beğen
Tepkiler: fratonuraltay
@crzypwrx
Bilerek ve özenle kafe kendi dilimize ufukta olsa sahip çıkmak birazda diğer isletmecilere tepki :)

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
@fratonuraltay Hayırlı olsun, Allah bol kazançlar verir inşallah.

hayırlı olsun bol kazançlar.

Geri