Scudo Sports

Gios yol bisikletime firma "bizim değil" dedi?

Scudo
Çok garip bir olay, herhalde Torino'lu Gios'çuların bu konuda bir derdi var... Instagram'da Trek fotosunu specilalized hashtagi ile, Cannondale fotosunu Cervelo hashtagi ile falan paylaşan çok gördüm, hiç birine bisiklet firmasının dijital pazarlamacısından uyarı gittiğini sanmıyorum.

benim tahminim şöyle ki bu firma baya butik bir elin parmakları kadar bisiklet çıkarıyor bile olabilirlerö senede. instagram hesabını da muhtemelen firmanın bizzat sahibi ya da eşi dostu yönetiyor ve çok sık etiketlendikleri vesaire yok. Hatta büyük ihtimalle etiketleyen de bu örnekte olduğu gibi diğer büyük GIOS'un bisikletini tagliyor bunlara da gına gelmiş artık :)

replika mevzuuna gelince, bu iki firmanın ayrılığından bağımsız olarak google'dan aradığımda sizin bisikletinizin renginde bir örnek daha bulamadım ve kendime sordum ne kadar olası bu diye?

Onların değil zaten, senin bisikletin. :D Sadece yabancı dilden kaynaklı bir karışıklık olmuş. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
benim tahminim şöyle ki bu firma baya butik bir elin parmakları kadar bisiklet çıkarıyor bile olabilirlerö senede. instagram hesabını da muhtemelen firmanın bizzat sahibi ya da eşi dostu yönetiyor ve çok sık etiketlendikleri vesaire yok. Hatta büyük ihtimalle etiketleyen de bu örnekte olduğu gibi diğer büyük GIOS'un bisikletini tagliyor bunlara da gına gelmiş artık :)

replika mevzuuna gelince, bu iki firmanın ayrılığından bağımsız olarak google'dan aradığımda sizin bisikletinizin renginde bir örnek daha bulamadım ve kendime sordum ne kadar olası bu diye?

Italya'da ismini bildiğimiz bir çok bisiklet firması aslında çok küçükler ve hepsi birer aile işletmesi ve çok az personel ile üretim yapıyorlar. Ailenin hepsi firmada çalışıyor. Aslında İtalya'da başka sektörlerde de orta ve küçük firmalar aile işletmesi ve az personelle idare ediliyor. İtalyanlar verimli çalışıyor; az personel çok iş. İtalyanları gevşek diye biliriz ama değillermiş; son yıllarda İtalya'da biraz zaman geçirdim öğrendim.

Dedigin gibi hocam replikalar genelde herkesin bildigi populer modellerde cok oluyor. Bilinirligi olmayan bi modelin replikasini ureteceklerini pek sanmam

@mariokaldato
Sene m.ö 3500 bir gios hikayesi..
Tabi o zamanlar siz yoktunuz.Sen bilmezsin.Gençler de bilmez. hiç bilmez hem de ama yaşıtlar iyi hatırlar.Yine bi pazar günü Cuma namazından çıktık eve geldik. sonra salı günü kliseye ve çarşamba günüde havraya gittik gios için dualar edildi..Tabi o zamanlar trek yoook, giant yok mum ışığında 206 ekran led tv izliyoruz.O sırada mussolini aradı.Harp çıkmış.harbe çağırıyolar.Hemen atladım salcanoma yola çıktım.Çölde kar diz boyu salcano üstünde yürüyorum. Birden karşıma düşman gioslular çıktı.Hemen indim salcano dan çektim xlc havalı pompamı 2 el hava sıkdım.Düşmanı selesinden vurdum aynakolunu alçıya aldılar.Onlarda benim salcanomu yaraladılar.Bunun üzerine hemen bende atladım cadillağıma düşdüm yollara açdım radyoyu ''bulutsuzluk özlemi'' eşliğin de yola koyuldum meşhur parçaları damımıza kar yağdı çalarken .Arabada bir gram elektrik yok son surat savaşa gidiyorum.Sonunda A101 de satılan batarya power banki aldım da ancak.. yetiştim ve savaşı kazandık.(hocam sizin olay tamda buna döndü gibi:koptum::koptum:)

Abi telaş yapmana gerek yok,gios markası ikiye bölündü birisi hala klasik çelik kadroları üretiyor diğeri ise yurt dışında karbon kadro ürettirip satıyor fakat bu çelik kadro üreten abilerimiz biraz sinir yapıyor bu duruma :D

item-lg-33470.jpg

Gress modelini hala üretiyorlar 2014 2015 de ise bu renkle çıkardılar.

Abi telaş yapmana gerek yok,gios markası ikiye bölündü birisi hala klasik çelik kadroları üretiyor diğeri ise yurt dışında karbon kadro ürettirip satıyor fakat bu çelik kadro üreten abilerimiz biraz sinir yapıyor bu duruma :D
Yok Kudretcim telas yok . Adamlar trip atmis resmen ona içerledim hahah :D

ortalik karismis yine, uzun uzun yazilmis atismalar olmus vs. ama sonuc nedir?
hepimiz instangram uzerinede kendi bisikletlerimizi gios diye mi tagliyoruz trollemek icin, bu mudur son karar??
Iyi fikir abi. Tum forum elinde ne var ne yok dayayalim etiketi gios torinoya :D

@mariokaldato
Sene m.ö 3500 bir gios hikayesi..
Tabi o zamanlar siz yoktunuz.Sen bilmezsin.Gençler de bilmez. hiç bilmez hem de ama yaşıtlar iyi hatırlar.Yine bi pazar günü Cuma namazından çıktık eve geldik. sonra salı günü kliseye ve çarşamba günüde havraya gittik gios için dualar edildi..Tabi o zamanlar trek yoook, giant yok mum ışığında 206 ekran led tv izliyoruz.O sırada mussolini aradı.Harp çıkmış.harbe çağırıyolar.Hemen atladım salcanoma yola çıktım.Çölde kar diz boyu salcano üstünde yürüyorum. Birden karşıma düşman gioslular çıktı.Hemen indim salcano dan çektim xlc havalı pompamı 2 el hava sıkdım.Düşmanı selesinden vurdum aynakolunu alçıya aldılar.Onlarda benim salcanomu yaraladılar.Bunun üzerine hemen bende atladım cadillağıma düşdüm yollara açdım radyoyu ''bulutsuzluk özlemi'' eşliğin de yola koyuldum meşhur parçaları damımıza kar yağdı çalarken .Arabada bir gram elektrik yok son surat savaşa gidiyorum.Sonunda A101 de satılan batarya power banki aldım da ancak.. yetiştim ve savaşı kazandık.(hocam sizin olay tamda buna döndü gibi:koptum::koptum:)
Ahaha iyimis :D

@Murat Cömez Yok bi' şey Murat Abi, cahil cahil konuşuyorlar işte, Google'dan iki satır bir şey okuyup kendilerini Avrupa uzmanı, Alamanya vatandaşı falan sanıyorlar, ne bisikletten anlarlar, ne de markadan şirketten sektörden. Ukalanın biri de iki yazı görmüş, iki buçuk kelime İngilizce biliyor diye hemen tercüme edip işte olayın aslı astarı budur deyu tahkiye eylemiş densiz herif. Herkes sen mi abi, biz bu forumda uzman diye, usta diye seni gördük, seni biliriz, senin sayende şurada iki gram bilgimiz görgümüz oldu, senin sayende garibanlıktan kurtulup sosyeteye girdik, insanlığı iyiliği yardımı biz sende gördük abi, kişiliğinle üslubunla ağırbaşlılığınla olgunluğunla mütevazı duruşunla bize hep rol modeli oldun sen. Muhterem ağabeyciğim, memleketten istediğin bir şey varsa n'olur söyle, pekmezdi çökelekti börekti çörekti, emir telakki ederiz. Mektubuma son verirken, ellerinden öper, akraba taallukata selam ederim.

Merhaba arkadaşlar.
Az evel yolda giderken italya amblemli bir siyah minibus benim ustume surdu. Sonra önume direksiyon kirip indiler aractan.
Bende hemen elimi belime atinca elleriyle "Dur ateş etme konuscaz "dediler.
Patronlari sanirim agzinda puro vardi.
Bana " sen o maryo musun ?" Dedi. "Hangi maryo?" Deyince" super maryo ahaha "diye gulduler cok zorum gidince yine elimi belime attim. Sakin ol dostum dediler yine.
" Ben maryo degilim Transpotink çetinim "
Dedim bu sefer int de arastirdilar , gozlerini aldi hep kirmizilar sanırım . Ustumdeki formayi da kirmizi gorunce ozur dileyip yollarina devam ettiler . Italyan mafyasindan da yirttik ya la :(
20191115_191153.jpg

@trainspotting35 :D

Ben bi tedirgin oldum. Fiber tamiri görmüş, boyanmış, fake kadro çıkmasın altından.

Geri