Scudo Sports

Gidonu Kırdım, Hatta Kopardım.

The Ertuğrul

Forum Bağımlısı
Tepki
313
Merhaba arkadaşlar, bugün okuldan geldikten sonra bisiklet süreyim dedim hazırlandım çıktım, evden yaklaşık 1 km sonra yola girmek için arabaların geçmesini bekledim, yol yokuştu, ilk başta biraz sprintten sonra oturarak devam ediyordum, ayağa kalkıp gidonu çekmemle elime gelmesi bir oldu :) Allahtan araba filan yoktu, gidon tam kopmamıştı, zaten aklımda böyle bir şey olursa ne yaparım diye senaryolar kuruyordum bayağı bir zamandır, o yüzden düşmedim :) Kenara çekip birkaç fotoğraf çektim bide yolu çektim sonra eve gidince biraz daha detaylı foto çektim. Valla verilmiş sadakaların sonuna geldik galiba :)

Fotoğraflar:

(link)

Scudo
bende hep kormuşumdur kardeş maşaya yaylansın diye bastırırken :D

Allahtan ayaktayken kopmamış. Birde öyle olsa ağız yüz çene dağılırdı vallaha.

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
@mertcan kurtcebe

bende korktuğum için senaryolar kuruyordum kafamda işe yaradı :) Tabi çok sarsıntılı kullanıyorum o da var.

@enes savaş

Ayaktayken koptu :) ama denge konusunda sıkıntım olmadığı için anında topladım oturup ayağımı yere koydum. Araba filan olsaydı o sıkıntı olurdu.

@ahmet can sahin

Teşekkürler, evet, gidonun tam kopmaması da dengemi tam kaybetmemem konusunda yardımcı oldu.

Buyuk gecmis olsun, ok ucuz ve sogukkanli bir sekilde atlatmissiniz...

@suat akman

Sağolun, dediğim gibi kafamda hep "maşa kırılsa ne yapabilirim? Gidon kopsa ne yaparım? Tekerlerden biri kopsa neler yapabilirim?" gibi düşünceler dolanır durur, önemli olan panik yapmadan hızlıca duruma uyum sağlamak. Dengeyi de koruyunca gerisi geliyor. Diğer senaryoların gerçekleşmesine izin vermeden, birkaç ay içinde kendime yeni bir bisiklet alacağım :) Sırf bu bisiklete güvenmediğim için birçok hareketi ve hızı denemiyorum. SPD lilerle birlikte alacağım yeni bisikleti, her şerde bir hayır vardır, bunda da vardır bir hayır.

Geri