Gidona takilan telefon tutucusu nerden bulabilirim bunu satan bildiginiz bi dukkan var mi (istanbul icinde) internette buldum ama internetten alışveriş yapma taraftari degilim.
Bence telefonun arkasına takılan kapaklardan alın ve delik delerek plastik kelepçe aracılığıyla ya gidona yada kadroya sabitleyin ben öyle yapmıştım sadece bir öneri
zixtronun telefon tutucağı var ben onu kullanıyorum bisikletle yuvarlandığımda telefona hiç birşey olmadı ve tutucağın içinden çıkmadı ve tutucak kırılmadı %100 öneririm ama diğerlerine gore pahalı
İlker abi sen nereden aldın seninkini ? banada öyle bişi lazım bu üstü açık yandan sıkıştırlalılar banada pek güvenli glemiyor bazen olmadık bir anda öyle bir tümsek set vs çıkıyorki neredeyse kendimiz uçacakken onlara güvenmek zor
dx.com dan aldığım üzeri açık yandan sıkıştırmalı model telefon tutacağı ile çıktığım turda iphone telefonu yaklaşık 40 km hızla giderken düşürdüm. Allahtan bir şey olmadı ancak bu her düşüşte birşey olmayacağı anlamına gelmez. üzeri kapalı ürünleri tercih et.
ben bu çantalardan almayı düşünüyorum.. gerçi benim telefon note2 değil ama sağ tarafta "size" yazan yerde ekran büyüklüğüne göre çanta seçebiliyorsunuz (5.5inch de var)
Dostum benim ki gibi fermuar lı alıcaksan Türkiye de bulmak biraz sıkıntı benimki de düşeşe geldi nette rastladım 1 tane kalmıştı oda roswhell in ürününü kullanıyorum ben çokda memnunum ama yurt dışından temin ediliyor bu zor olan yol
(link)
bide buna benzer birkaç ürün var dostum ama çok alternatif yok bu ürün için onlarda burda;
(link)
(link)
Belki bisikletçilere ugranırsa daha amaca uygun ürünler bulunabilir dostum.
iki tane altta bir tane önde bant var çantayı tutuyor kolay kolay düşeceğini sanmıyorum.. neyse ben siparişi verdim bugün, tahminen 2 hafta sonra elime geçer, sonra da izlenimlerimi yazarım
Arkadaşlar bende bu linkteki çantadan mevcut, ancak ben biraz farkı birşey arıyorum. Tutacağı gidona yerleştirip, telefonla önümüzü çekebilmek... Böyle bir cihaz var mı piyasada ?