Scudo Sports

Gidona telefon tutucusunu nerden temin edebilirim

@mustafa genç

Ben aylardır kullanıyorum bu çantalardan, hiçbir sıkıntısı güvenlik riski falan yok. Türkay Bey'in de belirttiği gibi alttan 2, önden de 1 adet bağlantı sayesinde hiçbir aksaklık olmuyor.

Scudo
@türkay yılmaz

ebay danmı sipariş verdiniz abimde ebaydan farklı bir çanta siparişi verdi ama gelmez belki ne olur ne olmaz diye başka birşey almadı para gitmesin boşa gelince başka şeylerde alırız dedi bisiklet için burda çooook pahali olan şeyler orda ucuz çok gelirse kargo sağ salim başka şeylerde alırım çantanın yanında bendeki tel note 2 olduğu için çanta çok büyük olurmu diye düşünüyorum

@mustafa genç

50bine yakın ürün satmış %99 olumlu geri bildirim almış birisinin ürünü göndermemesi bindiği dalı kesmek demektir..
dün verdiğim siparişi bugün kargoya verdi bile, 3 günde istanbula ulaşır, 7 günde yurtiçi desek toplam 10 günde elime geçer diye düşünüyorum

(link) diğer modelleride var alt tarafına bir kaç parça eşya koyabilirsin anahtar vb üst tarafada telefonunu koyarsın ben kullanıyorum casper telefonum için

Kadro üzerine takılan çantaları kullandım fakat faydası olmadı özellikle sürüş esnasında ayakların çarpması ayakta suruste sürtünme meler oldu

usta sana müthiş 1 tavsiyem var herkes deneyebilir şimdi a101de araba havalandırıcılarına tutturulan telefon tutucusu var bizim arabaya onun o yerini çıkarttık düz yaptım hızlı yapıştırıcı ile orda bize bakacak şekilde yapıştırdık
halada kullanıyoruz onu hızlı yapıştırıcı 10tlye araba aksesuar satan yerlerde bulabilirsin belki daha ucuz belki daha pahalı olur gerçi o şey 5tl gidona düz olacak şekilde 1 kaç parçayla düz hale getir yapıştır süper olacağından eminim

hort olduğuna bakmadan hemen fırsatçıl çözüm yolu söyledim :D
arkadaşlar dediğim çözüm yolunu denemek size kaldı

Sn. JusTiMe;
Mümkün mertebe biraz daha kuralları ihlal edecek yazım şeklinden uzak durunuz. Aksi taktirde sizin adınızı her gördüğümde hoş olmayan düşünceler geçicek aklımdan.

Ben ÇELİK. Cemal ÇELİK.

@doguhan Gökalp
Gaciron 2 IN1 Bisiklet Bisiklet Telefon Tutucusu Yol Bisikleti Rotasyon Cep Telefonu Tutucu Dağı Binmek
(link)
(from AliExpress Android)

Internetten alisveris etmek istemediginizi soylemissiniz fakat ben yine de paylasmak istedim.. ben kisa bir sure once bunu getirttim.. gayet ucuzdu.. ve buna benzerini Istanbulda bulamadim.. Topeak marka olanlar da asiri pahaliydi.. buna ilaveten sadece bir adet te telefon kilifi aliyorsunuz arka yuz icin olanlardan (sert kiliflardan).. kullaniyorum bir suredir.. cok fonksiyonel, super memnunum..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@doguhan Gökalp
Aliexpress e cell phone holder yaz. Mandal benzeyen var. Ondan aldım ben türkiye de satışı var ama 4 katı fiyat

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri