Scudo Sports

Gidon boğazı ve etkisi

Scudo

Aradaki fark 14 olmaz mı. 7 derece düz zemine olan acı ise aşağı 7 yukarı 7 şeklinde aradaki fark 14 olur diye düşündüm. 2.42 cm yükseltme etkisi yapıyormuş. Hesap doğru ise 1 adet spacerı üste alarak çevireceğim bogazi. Bi sürede bu şekilde sürüp deneyeyim
Screenshot_20220822-151941_Opera beta.png

Son düzenleme:
Aradaki fark 14 olmaz mı. 7 derece düz zemine olan acı ise aşağı 7 yukarı 7 şeklinde aradaki fark 14 olur diye düşündüm. 2.4 cm yükseltme etkisi yapıyormuş. Hesap doğru ise 1 adet spacerı üste alarak çevireceğim bogazi. Bi sürede bu şekilde sürüp deneyeyim
293389 dosyayı görüntüle

Ben matematik mantığı olarak -7 dedim. Şimdi baktım, en başta gördüğüm içerik şöyle diyor:

Gidon boğazları aynı zamanda genellikle farklı genişlik ölçüleriyle de birlikte gelir, genellikle gelen genişlikler +/-6’dan +/-17’ye ( +/- çünkü gidon boğazı genellikle aşağı ya da yukarı olmak üzere her iki yönde kullanılır) kadardır.

(link)

Ben matematik mantığı olarak -7 dedim. Şimdi baktım, en başta gördüğüm içerik şöyle diyor:

Gidon boğazları aynı zamanda genellikle farklı genişlik ölçüleriyle de birlikte gelir, genellikle gelen genişlikler +/-6’dan +/-17’ye ( +/- çünkü gidon boğazı genellikle aşağı ya da yukarı olmak üzere her iki yönde kullanılır) kadardır.

(link)
Doğru hesapladım o zaman

Edıt: 90 değil 107 almam gerekiyor galiba acıyı ya da 73 mu :D

Bisikletin acısının 73 olduğunu varsayarsak

2.53 oluyor bu sekılde daha fazla cıkıyor

Fazla yükseliyor 1 spacer alta alıp yüksekltmek daha iyi olur deneme yapmak için

Son düzenleme:
Doğru hesapladım o zaman

Edıt: 90 değil 107 almam gerekiyor galiba acıyı ya da 73 mu :D

Bisikletin acısının 73 olduğunu varsayarsak

2.53 oluyor bu sekılde daha fazla cıkıyor

Fazla yükseliyor 1 spacer alta alıp yüksekltmek daha iyi olur deneme yapmak için

Ben hiç 90, 107, 73 derece açılı boğaz görmedim. En fazla +/- 17 var sanırım: (link)
Konu ayarlı boğazsa ve ne kadar kalkabileceğinden bahsediyorsanız o da en fazla 90 oluyor, o da bazı modellerde.

Ben hiç 90, 107, 73 derece açılı boğaz görmedim. En fazla +/- 17 var sanırım: (link)
Konu ayarlı boğazsa ve ne kadar kalkabileceğinden bahsediyorsanız o da en fazla 90 oluyor, o da bazı modellerde.
o değil bisikletin açısı 107 73 olarak bahsettiğim. sonuç olarak bisikletin maşası yere 90 derece dik olmuyor onuda hesaba katmak gerekir diye düşündüm. yol bisikletleride 73 civarı

Bu fotoğrafta -8 derece 100 mm uzunluğa sahip gidon boğazı
42D4DF5D-02B4-4867-B569-1AACDE18C769.jpeg

Bu fotoğrafta ise -10 derece 100 mm uzunluğa sahip gidon boğazı var
ED572E31-30A9-4342-8455-72C06929837B.jpeg

-8 ile -10 derece arasındaki farkı sağlam bir göze sahip olanlar fark edebilir

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri