Scudo Sports

Gidon bandı tavsiyesi

Scudo
Fizik deri gidon bantları çok rahattı alabilirseniz onlardan öneririm.
Vazgeçtim 840 tl olmuş.
Aslında çok güzel bir renk beğendim ama erdoğanlarda 640 tl gibi bir fiyatı var. Böyle bir lükse maalesef sahip değilim.
Daha dün geldi, gayet güzel ürün, 300 küsur TL her şey dahil. f/p ürünü. Yarın sarınca foto da atarım

(link)
Öneri için çok çok teşekkür ederim. Aliexpress'e bakmak hiç aklıma gelmemişti, baksam da kalitesine güvenemezdim sanırım. Siz iyi diyorsanız iyidir alacağım bir tane :)

Son düzenleme:
Öneri için çok çok teşekkür ederim. Aliexpress'e bakmak hiç aklıma gelmemişti, baksam da kalitesine güvenemezdim sanırım. Siz iyi diyorsanız iyidir aldım bir tane :)

Yorumlara bakarak aldım, eli yüzü düzgün ürün. Supacaz kopyası.

Sararken güneş altında bekletin bandı, esnek olsun iyice. Koparmadan gerdirerek sarmak lazım
IMG_0875.jpeg

Gidon bandi aliexpress alinabilir. Sonuc itibari ile sarf malzemesi fazla para vermeye hacet yok. Bende alayim bitane bakayim aliexpress bandlari nasilmis :)

Gidon bandi aliexpress alinabilir. Sonuc itibari ile sarf malzemesi fazla para vermeye hacet yok. Bende alayim bitane bakayim aliexpress bandlari nasilmis :)
Aliexpress diyip geçmeyin. Seneler öncesinin kalitesizliğinden eser yok artık. Adamlar gerçekten bu işi fena başardı.

Yorumlara bakarak aldım, eli yüzü düzgün ürün. Supacaz kopyası.

Sararken güneş altında bekletin bandı, esnek olsun iyice. Koparmadan gerdirerek sarmak lazım
318565 dosyayı görüntüle
Kullanıp bilgi payşabilirseniz ona göre bende almak istiyorum, stabilize yollarda titreşim kaynaklı, ufak çapta his kaybı yaşadığım oluyor bazen, iyi bir banda ihtiyacım var.

Aliexpress diyip geçmeyin. Seneler öncesinin kalitesizliğinden eser yok artık. Adamlar gerçekten bu işi fena başardı.
aliexpress Pazaryeri zaten kaliteli ürün de var kötü ürün de
Kullanıp bilgi payşabilirseniz ona göre bende almak istiyorum, stabilize yollarda titreşim kaynaklı, ufak çapta his kaybı yaşadığım oluyor bazen, iyi bir banda ihtiyacım var.
Ben Brooks aldım deri olmayanı oldukça başarılı, darbe emmesi çok iyi. Deri almadım çünkü sürekli bakımı ile uğraşmak istemedim.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet

Lizard Skin markası gibi bir konfor beklememek lazım, çift kat sarabilirsiniz belki, eskinin üzerine mesela, bunu yapanlar var ek konfor için. Ama standart bir banttan fazlası olmayacaktır bu aldığım. Yine de kullanıp yazarım.

• Beğen
Ben alışkanlıktan eski usul sarıyorum, üstten başlayıp tıpa tarafında bitiriyorum. Böylece üst tarafa izolasyon bandı vs. sarmaya gerek olmuyor (genelde o bantlar açılır, kayar elime yapışır). Gerdirerek özenli sararsanız kenarlarından kıvrılma hiç olmuyor. Baş ve son kısımlara mutlaka ince bir çift taraflı bant yapıştırıyorum
IMG_0886.jpegIMG_0885.jpeg

Daha iyi bir sargı almak istedim ama çok pahallıydı gerçekten . Ekonomik olarak bunu aldım. Kullanıyorum. Rahat.

(link)

• Beğen

Bugün sardığım bandı kullanma fırsatım oldu, kaydırmazlık açısından gayet iyi. Önceki bandım altta linkteki ürün, ondan çok daha yumuşak ve jelsi bir hissi var kavrama ve titreşim açısından. Üstte yazdığım gibi güzel bir f/p ürünü

(link)

Fiziğin vento serilerini kullandım ancak eldivenli ve uzun süreli sürüşlerin arttığı yaz zamanlarında bir sezon dayanıyor dayanmıyor... 2.5 mm lik et kalınlığına sahip.. Dayanmadı derken de tabi, kozmetik olarak yıpranmaya başlıyor... Üzerindeki kaplamalar soyulmaya başladı.. Belki de benim terim, fazla tuzlu ve asitli, bu yüzden optimum mukavemetinden uzak ve zayıf kalmıştır... Ancak yaz başı yeni bir vento sardım, eldivensiz kullandım. Bunun dış kısmı hafif parlak-mat idi.. Şimdi daha da matlaştı... Siyah renk tercih etmiştim.. Daha fazla güneş ışığı topluyor ama en azından kirini belli etmiyor...

Fiziğin kullandığım diğer modeli tempo lesclasiques 3.0 mm lik parlak ve deri yüzey hissiyatı veren modeli.. En çok memnun kaldığım bu.. Titreşimi efsane emiyor ve temizlik yaparken de dış yüzey kaplaması kolay kolay zarar görmüyor.. Bir ara ufak tefek ağırlıklardan nasıl kurtulurum diye düşünürken bu modelden vazgeçmiştim, bir de fiyatından ötürü tabi :) ancak yerel mağazalarda bazen %15- %25 gibi sepette indirimler denk geliyor...Şuanki ort ürün bedeli 1250 tl civarı ancak kesinlikle ömür ve hizmet açısından tavsiye edeceğim bir ürün...

Aliexp hakkında da yorum paylaşan arkadaşlara katılıyorum.. Fizik ya da pro gibi gidon sargılarına 1 kere para vermektense ya da 1 sezon kullanmaktansa, bisikletlerimizde en fazla sarf olan, belki de fren ve zincirlerden hemen sonra gidon sargısı gelir, aliexp ten 2-3 set sargı alıp kullanmak en mantıklısı....

Bu arada renk ve marka baskım yok ama tek tip almaktansa, gidonu sarmasına göre değişen, gidon boğazına doğru siyahlaşan ya da gidon boğazından uzaklaşan kısımlara doğru siyahlaşan desenlerde gidon bantları öneririm..

Bugün sardığım bandı kullanma fırsatım oldu, kaydırmazlık açısından gayet iyi. Önceki bandım altta linkteki ürün, ondan çok daha yumuşak ve jelsi bir hissi var kavrama ve titreşim açısından. Üstte yazdığım gibi güzel bir f/p ürünü

(link)
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, tavsiyenizi dikkate alacağım. Saygılar 🙏

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Bende kıştan beri saramadığım gidon bandımı dün gece sardım,siyahını kullanıyordum kırmızıya geçtim denişiklik olsun:komik: Süreyya hanımın değişikliği gibi oldu ama olsun,pro f/p ürünü
IMG_3015.jpeg

IMG_3017.jpeg

Merhaba arkadaşlar, size 4 adet gidon bandı soracağım. Siz olsanız bu 4 gidon bandından birini tercih eder miydiniz? Bisikletim parlak kırmızı bir kadro. Mevcut gidon bandım siyah. Ben Selle Italia Nastro SG ve Sram Red Gidon Bandı arasında kaldım. Bana Selle İtalia daha ağır basıyor fakat goatjump ta siyah rengi kalmamış. Stokta olan renkleride düşünerek yorum yaparsanız sevinirim.

1) (link)

2) (link)

3) (link)

4) (link)

Çin alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Bunlardan çok daha uygun fiyata geliyor ve gayet de kaliteliler. Bilmiyorsanız diye söylemek istedim.

Kendim almayacağım, bir bisiklet firması özür mahiyetinde bu dört seçeneği sundu. ben aslında red edeceğim bu teklifi ama yinede sizinde görüşlerinizi almak istedim.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Pro Race Comfort gidon bandı kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim.
(link)

Yukarıdakilerden ise Zipp Service Course tercihim. Madem özür dileyecek bir kabahatleri var, pahalı bir özür olsun o zaman.

Edit: Kırmızı bisiklete şu da güzel olur: (link)

• Beğen
Tepkiler: YILMAZ Doğucan
Dericilere git. İşlenmiş derilerin fazlalıklarından 2000 TL ye al. Onlar genelde 50 cm boyutunda ve 4 cm genişliğinde olurlar. Hakiki dana derisi. Asla terleme ve çatlama yapmaz. Dikkat etmen gereken tek şey alırken yıkanmış,tuzlanmış,ilaçlanmış olan parçadan alman. Gidon tıpası olarakta şarap mantarı kullan👍Brooks vs hikaye geç onları dandik ürünler hep yalnızca marka satıyor,kalite değil yani. Brooks sele mi????? Hayatımda öyle lanet kalitesiz bir sele kullanmadım.

Dosyalar

• 325527_8b51d82d651e4a19938e5345f7f7218d~mv2.png
    325527_8b51d82d651e4a19938e5345f7f7218d~mv2.png
    704,4 KB · Okunma: 12
Dericilere git. İşlenmiş derilerin fazlalıklarından 2000 TL ye al. Onlar genelde 50 cm boyutunda ve 4 cm genişliğinde olurlar. Hakiki dana derisi. Asla terleme ve çatlama yapmaz. Dikkat etmen gereken tek şey alırken yıkanmış,tuzlanmış,ilaçlanmış olan parçadan alman. Gidon tıpası olarakta şarap mantarı kullan👍Brooks vs hikaye geç onları dandik ürünler hep yalnızca marka satıyor,kalite değil yani. Brooks sele mi????? Hayatımda öyle lanet kalitesiz bir sele kullanmadım.
Enteresan bir tavsiye olmuş deneyen olacak mı yada siz daha önce niye denediniz mi acaba merak ettim 🤔

Brooks konusuda şahsi fikrim; ikiye net ayırıyor insanları bu marka. Uyana güzel, uymayana tü kaka. Kullandım bir süre memnun değildim ama sattığım arkadaş dualar içinde kullanıyor 🤷‍♂️

Biraz şahsi bir "netice" zevki bu 😂

Geri