Bildiğiniz gibi Giant tekerlerini , göbeklerini, jantlarını hatta lastiklerini kendi marka adı altında yaptırıyor ve marka ismi yazmadığı olmadığı için bilgi edinemiyoruz. Giant'ın Roam 2 modeli teker takımı şu şekilde geçiyor ;
WHEELS
Rims Giant Alloy, double wall
Hubs Alloy, 32h
Spokes Stainless Steel, 14g
Tires Giant S-RX4, 700x40
Bu ekipmanlara dair bilgisi olan daha önce Giant kullanmış arkadaşlardan memnun olan "+" larını ve "-" lerini paylaşabilecek olan yazarsa sevinirim.
Roam2 ye alternatif olarak Sportster 40 men düşünüyorum. Giant Group seti daha iyi ancak scottın teker takımıyla bununkini bir kıyaslama yapamadım . Yani Giantın donanımlarımı yoksa Scott mı ? 2side yaklaşık aynı ücrette , bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...
WHEELS
Rims Giant Alloy, double wall
Hubs Alloy, 32h
Spokes Stainless Steel, 14g
Tires Giant S-RX4, 700x40
Bu ekipmanlara dair bilgisi olan daha önce Giant kullanmış arkadaşlardan memnun olan "+" larını ve "-" lerini paylaşabilecek olan yazarsa sevinirim.
Roam2 ye alternatif olarak Sportster 40 men düşünüyorum. Giant Group seti daha iyi ancak scottın teker takımıyla bununkini bir kıyaslama yapamadım . Yani Giantın donanımlarımı yoksa Scott mı ? 2side yaklaşık aynı ücrette , bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...