@Groims
Teşekkür ederim. Evet Cannondale Synapse. Çok memnun kaldığım safkan endurance. Bu at bozuk yol, parke taşı, kaymak asfalt her tür yola varım diyor. Şu an 28'lik lastikle kullanıyorum.
Giant TCR'yi kullanma imkanı bulmadım ama sürüşte görmüştüm. Giant kendi test değerlerini epeyce abartmış. Dikkate almamak lazım. Hiç bir üreticinin kendi test değerlerini dikkate almayınız. Mesela Pinarello F8 modelini öncekinden %46 daha aerodinamik olduğunu iddia eder... Mümkün mü?
TCR'ye gelince çok zarif bir at. Kadro boruları ince ve yaprak gibi arkaya doğru uzanıyor. Bu atın üzgarla dost olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. O da kompakt geometrili. Zaten Tayvanlı arkadaşımız Giant, kompakt geometriyi yıllardır daha belirgin kullanıyor. Sele dikmesi çok kısa. Bu şekilde bir miktar konfor da katıyor.
Ben bisikletimden memnun olmama rağmen her önüne gelene kendi kullandığını tavsiye eden biri değilim. Herkesin kullanım niyeti ve gönlünde yatan aslan farklı çünkü. Sırf şeklinden dolayı bile herhangi bir modeli sevebiliriz. Fakat sevdiğimiz şeyi şişirmeye gerek yok. Neticede aralarında çok fazla fark yok.