Scudo Sports

Giant TCR Advanced 2 (2019) Amatör Hikayesi ve İncelemesi

@Cem Coşkun İnşallah daha iyileri sizin olur. 219392 dosyayı görüntüle
Paket başına 10 TL olarak belirtilmiş fiyat. Paket başına 15 tl yaparsak 13.860 TL ye tekabul ediyor. Sigara içen biriyseniz hayalinizdeki bisiklet size çok yakın aslında.

Sigara hiç içmedim. Alkolu uzun süre önce bıraktım. Hatta kolayı bile çok sevmem. Azcık et, çokça ot yerim.

Ev kredisi bitince inşallah bir özel mesaj atarım size. Neredeydi bu Fahrrad diye.. :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@trainspotting35 hocam sanırım ben de tcr Advanced 2 Kom 2020 modelini alacağım. 2019 ile 2020 arasında maşada küçük bir fark harici değişiklik yok sanırım. 1.74 boy 74 iç bacak boyum. Small kadronun üst sınırındayım. Ama ben de sizin gibi büyük kadrodan çok çektim. O yüzden Medium kadronun alt sınırındansa, small kadronun üst sınırında olmayı tercih ederim. Hala memnun musunuz? Özellikle jant lastik konusunda, hala tubeless mi kullanıyorsunuz? Jantlardan memnun kalmazsam direkt campy scirocco janta geçiş yapacağım.

@trainspotting35 hocam sanırım ben de tcr Advanced 2 Kom 2020 modelini alacağım. 2019 ile 2020 arasında maşada küçük bir fark harici değişiklik yok sanırım. 1.74 boy 74 iç bacak boyum. Small kadronun üst sınırındayım. Ama ben de sizin gibi büyük kadrodan çok çektim. O yüzden Medium kadronun alt sınırındansa, small kadronun üst sınırında olmayı tercih ederim. Hala memnun musunuz? Özellikle jant lastik konusunda, hala tubeless mi kullanıyorsunuz? Jantlardan memnun kalmazsam direkt campy scirocco janta geçiş yapacağım.
IMG_20200711_111258_285[1].jpgJantlarla lastikleri değiştirdim. Jantlar fazla ağır bu değişimle yaklaşık 500 gram kazandım iç lastik fazlalığı olmasına rağmen. Lastiklerden memnundum fakat son sürüşüm de sıvı deliği kapatmadı 5000 km de arka lastikte sıvının kapatmayacağı bir delik oluştu. İç lastik takarak bir müddet devam ettim sonra Wiggle dan lastik ve yurtiçinden Cole Rollen Elite jantlarla yükseltme yaptım. Bu haliyle 8.2 kg oldu.

20200829_084558[1].jpgKırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedik kırmızı kadro üstü çantamızı kullanmaya başladık. Procycle ın kadro üstü çantası. İçine pompa, iç lastik, levye takımı, 2 adet alyan, cüzdan, 2 adet atıştırmalık bar, maske, ev anahtarı, buff rahatlıkla sığıyor. Bundan sonra sele altı kullanmak yerine bu çantayı kullanacağım. İçine konulan bir powerbank uzun turlarda kurtarıcı olacaktır. 200 km üzeri turlarda çanta kombinasyonum arka çanta ve bu çanta olacak. Screenshot_20200901-094013_WhatsApp[1].jpgScreenshot_20200901-094018_WhatsApp[1].jpg20200825_203942[1].jpg
(link)
Forma, tayt, yelek, atıştırmalıklar, buff ve 1 adet iç lastik sele altı çantaya sığanlar. (Yanına tamir çakısı da rahatlıkla sığar) Yukarıda paylaştığım linkte sele altı çantanın linki.

(link) diğer bulanık çıkan resimde kadro üstü çantaya sığanlar daha da yer kalıyor içinde.
@srdrmrs Normal life line lardan aldım.
(link) lastik linkini de bırakayım. Prime modeliymiş.

239261 dosyayı görüntüleKırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedik kırmızı kadro üstü çantamızı kullanmaya başladık. Procycle ın kadro üstü çantası. İçine pompa, iç lastik, levye takımı, 2 adet alyan, cüzdan, 2 adet atıştırmalık bar, maske, ev anahtarı, buff rahatlıkla sığıyor. Bundan sonra sele altı kullanmak yerine bu çantayı kullanacağım. İçine konulan bir powerbank uzun turlarda kurtarıcı olacaktır. 200 km üzeri turlarda çanta kombinasyonum arka çanta ve bu çanta olacak. 239262 dosyayı görüntüle239263 dosyayı görüntüle239264 dosyayı görüntüle
(link)
Forma, tayt, yelek, atıştırmalıklar, buff ve 1 adet iç lastik sele altı çantaya sığanlar. (Yanına tamir çakısı da rahatlıkla sığar) Yukarıda paylaştığım linkte sele altı çantanın linki.

(link) diğer bulanık çıkan resimde kadro üstü çantaya sığanlar daha da yer kalıyor içinde.
@srdrmrs Normal life line lardan aldım.
(link) lastik linkini de bırakayım. Prime modeliymiş.

Senin bisiklete kırmızı bir gidon sargısı süper olurdu. Tabii ki zevkler renkler tartışılmaz.

Maşallah bisikletiniz çok güzel, tekerinize taş değmesin ☺🙂

Yalova’ya yolunuz düşerse birlikte pedallarız inşallah

Üstadım daha önce bu konuya cevap yazmışmıydım hatırlayamadım konuyu tam okuyamamıştım. şimdi özellikle açıp okudum. Hayırlı uğurlu olsun. Senin de tekerin düz bassın. Gönlüne göre bisiklet bulmana sevindim. Neredeyse bir yıl olmuş ancak inşallah uzun yıllar uzun km.ler nasip olur. Keyifli sürüşler.

@mariokaldato

Prime lastiklerini Chaoyang firmasına ürettiriyormus araştırdığım kadarıyla. Mesela prime race ile chaoyang h486 aynı lastiklermiş. Armour modelinin de muadili mevcutmuş aynı şekilde.

Patlak koruması olarak armour modeli çok beğeniliyor. Ama ağır lastikler. @trainspotting35 tarttınız mı 700*25 likleri? Bir de karbon gidon olarak ne aldınız acaba hocam?

(link) 3T Aeronova yerine bunu üretmeye başlamış

@trainspotting35 Prime Race modelini kullanıyorsunuz o zaman hocam. Armor modeli 700x23 lüğü 285 gram olarak belirtilmiş.

Benim aldığım gidondan bir arkadaşa daha aldık, montajını yaptılar. Bu sefer kabloları içeriden almayı başardılar :) Çin işi felan ama soranlara tavsiye ediyorum, ben memnunum. Esnemiyor, kaliteli ve hafif.

IMG-20200824-WA0011.jpgIMG-20200824-WA0009.jpg

(link) yukarıda prime race olduğunu belirtmiştim ama gözden kaçırdınız herhalde tekrar link paylaşayım 219 gram mış tanesi.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Geri