Scudo Sports

Giant TCR Advanced 2 (2019) Amatör Hikayesi ve İncelemesi

Ben hiç kullanmadım o jantları, gelir gelmez de dolaba kaldırdım. Hemen hemen tüm markalarda olduğu gibi jantlar ağır ama gidişi de fena değil. Stock Jantla TCR kullanan arkadaşlar var, onların yorumu genelde olumlu.

Scudo
@trainspotting35 Çetin hocam hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. İkimiz de Lapiere'lere veda ettik.(Büyük kadro olması sebebiyle yoksa değişmezdik) Ben 55 kadro sensium 500 den 52 kadro scott addict'e geçtiğim günden beri diyorum ki; bugüne kadar bisiklet binmemişim eziyet çekmişim :D Zamanla kullandıkça daha çok hissedeceksin küçük kadro bisikletin rahatlığını :)

@S.Çal Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Benim kadro bir küçük kadro değilde bana uygun kadro gibi oldu. XS un üst sınırı 1.69 du Small kadronun alt sınırı 1.65 ti XS kadro ellerinde olmayınca S kadro benim işimi görür diye düşündüm. Başını ağrıttığım arkadaşlarım ilk sürüşüme gelemediler ama sürüş videosunu onlara gönderince eski kadromun bana büyük olduğuna kanaat getirdiler.

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@trainspotting35 Benim kadro boyum normalde toptube için 54 olması gerekiyor. Şuanki bisikletimin toptube 53 geliyor o yüzden çok rahatım şimdi. Büyük kadroda mesele sadece uzanma mesafesi ve gidon boğazı değil. bacakların açısı da değişiyor. Doğal olarak bu da performansı çok etikiyor. Bisikletimi değiştirme sürecimde Tcr kadrosu da bakıyordum. Bedeni uyanı bulsaydım ben de yapıştırıp geçecektim. Güzel kadro seviyorum açılarını.

@S.Çal Bacaklarım arkada kalırken çok affedersin totom b.k yeme Çetin otur diyordu. 60 mm lik gidon boğazının da insanı stres sahibi yapması cabası.

Lapierre en büyük hatayı kadro ölçülerini Top Tube göre vermeyerek yapıyor aslında ki çoğu firma bu şekilde. Benim Lapierre Top Tube 54.5 ti 1.68 boyla çektiğim eziyeti siz düşünün bu bisikleti alırken top tube 53.5 ve gidon boğazı 90 mm 625 mm uzanma olacak, Lapierre de uzanma 54,5 ve 60 mm den dolayı 605 mm acaba sıkıntı yaşarmıyım diye düşünürken herşey uzanma mesafesi değilmiş onu da anlamış oldum.

@trainspotting35 hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Tubeless patlayınca sevimsiz oluyor. Bir an önce patlak önleyiciyi kullanın bence büyük nimet ? 2018 modelini kullanıyorum bende

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Cole Rollen Hub sesine alışmış kulaklarım hub sesi arıyor arıyor ama duyamıyor ne yazık ki. PR2 jantlar hakkında net bir ağırlık bilgisi de bulamadım. Tubeless lastiklerden kaynaklı akıcılık farketti ama jantlara ne diyeceğimi bilemedim.
Ön jant 795gram , arka jant 1080 gram olarak okudum biryerde QR dahil değil. Ne kadar doğru bilemem ama. :)

Ön jant 795gram , arka jant 1080 gram olarak okudum biryerde QR dahil değil. Ne kadar doğru bilemem ama. :)

Bence doğrudur. Arka janta ruble diye kahvaltı tabağı takmışlar:ssrtcbya:
34 lük ruble ismi ile müsemma,"giant" gibi

Benim Canyonda da 34-11 var ve gayet memnunum. :D

• Beğen
Kaç kg bisiklet?

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
11-28 ile 11-34 ruble arasında yaklaşık 100gr fark var. Büyütülecek bir değer midir tartışılır.
Ben de 11-34 ruble kullanıyorum. Eve dönmek için ortalama %12 eğimle 1,6 km mesafe tırmanmam gerekiyor. Beni ancak kurtarıyor bu oran.
En büyük 2 dişlinin oranları diğerlerine göre daha fazla artarak büyüyor sadece.

Kazasız belasız, güle güle ve keyifle kullanın.

Merak ettim, Türkiye'ye girişte vergi alınmadı sanırım ? Ya da yazdınız, heyecanla okurken ben mi atladım ? :)

Evet. Alınmaz. Türkiyeye bir adet bisiklet getirme hakkınız var vergisiz şekilde.

Evet. Alınmaz. Türkiyeye bir adet bisiklet getirme hakkınız var vergisiz şekilde.

Cevap ve bilgilendirme için teşekkür ederim. Zannederim bu durumda bisikleti getirenin pasaportuna işleniyor bu durum ?

• Beğen
Geri