Scudo Sports

Giant T-Mobile (son hali 2.sayfada)

Sanırım takım kadrosu .. Ama tam olarak bi bilgim yok . Sadece kadronun agırlıgı 1650 gr mıs . Bi kac kişiye sormustum . Bi kac sitede aradım sadece aynı renk dizaynında yol bisikletlerinde rastladım .

Scudo
evet normalde bende hiç görmemiştim.renkleri çok güzelmiş gerçekten.scott almasaydım bende giant alacaktım.en beğendim markalardan biride giant .
bir de sana sid team hakkında bişeyler sorucaktım.sertlik ayarı var mı bu maşanın,birde sid team de hava basılan 2 yer var altta ve üstte,+ ve - işaretleriyle gösteriyo ikisinede ayrı ayrı mı hava basmak gerekiyo.sid team lerde yükseklik ayarı yok galiba doğru mu?
bunları sormamın nedeni yeni aldığım bisiklette benimde sid team maşa var kullanma kılavuzu karışmış gelirken ,onun için sordum.

aa sen scott mı aldın :) bi ara sana cannondale aldırmaya calısmıstım :) resimlerini eklesene abi bakalım :) sende baya kafa yormustun :)

@bisikletci

evet scott aldım yakında ekliycem fotoları,senin bisikletle ayrı yumurta ikizi sayılır :D maşa ve teker seti aynı;)baya düşündüm bende evet ,scott almak kısmetmiş.

evet yol kadroları mtb den daha cafcaflı duruyor :) Pembe renk süper yaa :)

Yetkin evet altta ve ustte iki hava basılan yer var .. Kilona göre arka masanın arasında kac psi hava basıcagın yazıor ben 85 kg olmama ragmen 125 bastım gayet iyi .. Rebound ayarı var sag bacagı altında .. Havalar sol bacaktan vuruluyor .. Yükseklik ayarı yok .. Sertlik ayarını vurdugun havayla yapıosun mesela daha da sert olmasını isteseydim 135-145 falan hava vurmam gerekirdi .. ;)

bisikletinin yeni hali çok güzel olmuş güle güle kulllan sıd e yakışmış bisikletine.

• Beğen
Tepkiler: bisikletci
@cyclist_43

selam bu bisikletlerden kaçkarda( kızıltoprak) var 105 kompenantlı olanlarda gayet makul

ömerin pisleti yol pisleti gibi oldu zaten :D :D :D

gerçekten bisikletin çok güzel olmuş bu saatte üşenmiyorum inceliyorum kazasız belasız kullan ::) iyi sürüşler dilerim..

• Beğen
Gerçekten çok güzel olmuş sid team çok yakışmış maşallah...

umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın abi...

• Beğen
ömer bisikletin dehşet olmuş sid li halini yeni gördüm,yakında canlı canlı görücez zaten bugün hava ıslak yine çıkamadık okula haftaya kısmetmiş demek,güle güle kullan canavarını:D

• Beğen
Cok tesekkür ediorum , klasik olcak ama daha iyisi sizlere nasip olur insallah .. Bekledigime ve ugrasıma degiyor dogrusu , guzel yorumlar aldıgım için cok mutluyum ...

Saol ugur abi maşa tanıdık geliodur :) Tamda zamanında cıkardın satlıga valla :)

Evet emre yagmur beni bekliomus demekki :D ama o yagmra ragmen 3 saat bindim dün :)

maşallah gerçekten çok güzel bir bisiklet olmuş bakmaya doyamıyor insan darısı başımıza kazasız belasız güle güle kullan :)

Ömer bu ne ilgi alaka yaw, 2007 XTR tekerlerimi takim ben de koyacam resimleri :) Kıskandım olm...

@Mantis

Valla saolsun herkes :) bende cok mutlu oldum :) Bayadır toplamaya ugrastım bisikletimi bi cok kişiye danıstım ne nasıl olsa daha ii olur vs diye , herkesin bi nebze olsun fikri var bu işte :) koy koy seninkileride merakla beklioruz :) senin makinada super olucak bildigim kadarıyla ...

@Mantis

2007 vay vay uğur tekerlerden sonra vitesleride toplarsın artık bizimde gözüüz bayram eder en iyilerine layiksin

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
ugur abi teker seti harıcınde daha bi cok sey degıstırdı, onun xtr gobeklı 819cemberli jant setınıde ben aldım antremanlarda kullanmak ıcın.

ömercım beni bu uye ile tanımıyorsun ama hani bana özelden mesaj atmıstın sen r7 masa kullandın nasıl dıye bende saana sid masa al demıstım.. anavatarımda kırmızı motorum vardı... gercekten sid masa almakla cok ıyı bi iş yaptın... bisiklet cok guzel olmus hayırlı ugurlu olsun...

@nirvana

ali ihsan abi, gozunun bayram etmesını ıstıyorsan mustafa abıının bıısıkletlerıne bak derım:D :D :D

Geri