Scudo Sports

İnceleme Giant Propel Advanced Pro 0 Di2 Ultegra

Hocam güzel bisiklet öncelikle hayrlısı olsun iyi günlerde ve sağlıkla kullanırsınız inşallah.
Yol bilgisayarı olarak ne kullanmaktasınız? Di2 nun garmin ile haberleşmesi çok güzel bir özelliktir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@trainspotting35
Ya o konu biraz can sıkıcı oldu benim içim. Konuşturamadım Garmin ile Di2 yu. Bir aparat lazımmış. Galiba çıkmadı benim bisikletten yada ben beceremedim konuşturmayı. Garmin Sensor Searchte görmüyor. :(

@Vedat_Çakar

Vedat Hocam sen bu işlerin ustasısın biliyorum bunu. Bisikletle birlikte Edge 820 de aldım. Lakin bir türlü konuşturamadım. Parça mı eksik ben mi beceremedim fikrim yok..

@uslsy Estafirullah,
eklemiş olduğunuz videodaki ürün eski model olanı yeni model olanı muhtemelen uyum sağlayacaktır.
Benim kullanmış olduğum aparat aşağıdaki videodaki ürün ancak burada bataryanın da yeni versiyon olması gerekiyor, yazılımın tamammı batarya üzerinde ne yazık ki.

yine de problem yaşarsanız memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım

@Vedat_Çakar

İşte bu video süper oldu. Hemen de abonen oluverdim. :)

Şimdi bende durum şu. Bataryam sele borusu içinde BT-DN110 lakin elimde EW-WU111 yok anladığım kadarı ile. Şimdi ondan almak lazım bir tane heralde. Var mı yok mu anlama imkanım var mı?

• Beğen
@uslsy Teşekkürler.
Evet bataryanız yeni nesil batarya bunu çalıştırmak için EW-WU111 ve en kısasından bir bağlantı kablosuna da ihtiyacınız olacak çünkü EW-WU111 aparatı güç girişi ile dağıtıcı arasına takılıyor.
Bu işlemlerden sonra e-tube programını indirerek telefon ile bağlantısını yapmanız gerekiyor mevcut komfonentlerin yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra kullanıma hazır hale gelmesi gerekiyor.
Uyum listesini bulup birazdan paylaşırım.

• Beğen
@Vedat_Çakar

Benim merak ettiğim bu aparat var mı acaba bisiklette.. :okyrm:

EW-WU111 Aparatı genelde kadro içerisinde değil bendeki gibi dışarıda bulunması gerekiyor çünkü su geçirmeyen ve yer kaplamayan bir aygıt.
var olup olmadığını pc ye takarak anlayabilirsiniz ancak.

aşağıdaki linkten programı indirip pc ye bağlantı yaptığınızda tüm bileşenleri görebileceksiniz .

(link)

@Vedat_Çakar

Kadrom aero. Sensörü bile kendisine entegre yapmışlar. Dedim belki içerlerde bir yerdedir. Bir umuttur insanı yaşatan Vedat hocam. :) Bir de son 10 senedir windows hiç kullanmadım. Mac version yok heralde e-tube da.

• Beğen
@uslsy :) İnşallah vardır ancak benim bek umudum yok ne yazık ki.
(link)
Bu linkte vites sisteminizin bileşim detay bilgileri mevcut, bu sayede hangi ürünü alırsam sisteme uyum sağlar görebilirsiniz.
E-Tube programının ne yazık ki Mac versiyonu yok ama Ankarada bir çok bisikletçi bu konuda size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Bursada olsaydınız ben seve seve destek verirdim.

@Vedat_Çakar

Teamviewer yapsak ne dersin Vedat Hocam? Denemek ister misin?
Bu sayede mac kaynaklarını kullanarak windows ile tokadı atabilirsin makineye...
Hem de wireless unit var mı yok mu anlarız anladığım kadarıyla dimi.

şuan iş yerindeyim şirket pc sinden bağlantı yapmam imkansız ancak özel pc den de farklı bir bilgisayardaki programın kullanılabilmesi sanırım mümkün değil.
Denememekle beraber :)
telefon uygulamasını indirim oradan bağlantı sağlayabiliyorsanız haberleşme cihazı vardır demek yoksa edinmeniz gerekli.

@Vedat_Çakar

Tamamdır. Makine benim de yanımda değil zaten. Telefona indirip akşam bir deneyeyim. Özelden rahatsız ederim olmadı. Yada Vedat hocam özelden bir gsm atma imkanın olabilirse aslında şahane olur. Deneyip oradan yazarım sana..

• Beğen
@uslsy elbette gönderiyorum hocam

hayırlı olsun. güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@eyupozturk

Teşekkürler.. Akşam görüşmek üzere... :)

@mariokaldato

Cumhur reisssss. Kalbime bir hançer vurdun bu fesatlanma ile. Bana ve yeni minnoşuma bir mani yazmak zorundasın. Ancak böyle geçer bu fesatlanmaya olan kırgınlığıımm..

@BerkEvren Çok teşekkür ederim.. :)

• Beğen
@Punctum

@uslsy

Latifenin alasını yapmışım...:)

@uslsy Merhaba.
İlk önce konunuzun içinde gidon bölümünde kendiniz için söylediğiniz şey için estafurullah diyorum, sonrasın ise boyunuz ve iç bacak boyunuz kaç Cm onu merak ediyorum ?
Yaşınızı profilizden, kilonuzu da konu içinden öğrendim. :)
Düzenleme : Hayırlı olsun güle güle kullanın.

@uslsy
Propel pro nun 2017 modelini kullanıyorum, bisiklet default iç lastiksiz şekilde tubeless sibop takılı ve kutu içerisinde tubeless sıvısı ile beraber geldi. Tubeless sıvısını lastik içerisine boşaltıp direk kullanmaya başladım. 2016 modelin de farklı olacağını zannetmiyorum büyük ihtimalle jant tubeless ile kullanıma hazırdır.

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
Geri