Scudo Sports

Giant Momentum iNeed Espresso

O da doğru.
Bir bisikletçide son bir tane kalmış bakayım alıcı gözüyle bir inceleyeceğim ama restorasyon yapan arkadaşların konularını gördükçe böyle yeni bir bisiklete bu kadar para vermek yerine kendi istediğim tarzda bir şey yapmak istiyorum, ne istediğimi de biliyorum aslında ama çok zor.

• Beğen
Tepkiler: AlpŞahinoğlu
Scudo
nasipse ve hesaplarım tutarsa ikinci bir bisiklet olarak bu güzellikten alacağım.

Yeni modeli şu linkte gördüm: (link)
Mavi renk muhteşem. Çanta ve bardak tutucu bölüm değişmiş. Ama bu mini velolar Asya ülkelerinde çok tutulduğu için bize gelmez sanıyorum yeni modeller. Bir de emin değilim ama sanırım 1,70 cm boy kullanıcı sınırı var.

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@Burcuu
zaman bulabildiğimde sırf İstanbul`a görmeye geleceğim.ama dediğiniz gibi 1.70 sınırı var :(.kilo olarak kurtarıyorum gerçi.6 cm den birşey çıkmaz ya :(.

6 cm den birşey olmaz bence de.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Burcuu
Yeni modeli çok güzel gerçekten.Dediğiniz gibi Türkiye'ye gelmeyebilir.Olmazsa eski modeli de çok güzel.Ama yine de yakından bir incelemem gerek.

Yakından görmeden karar verilemiyor kesinlikle. Çok hafif bir bisiklet. 12.5 kg yazıyor ama bana Dahon Vybe'dan çok daha hafifmiş gibi geldi. Bu Momentum markasının diğer modeli i need street de şahane.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@BurcuuBu da çok güzelmiş ya zorla aldıracaksınız bana :D kahve yeri ve çantası tam keyiflik

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Burcuu ve slckats
Geri