mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.194
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Giant bilindiği üzere dünyanın en büyük kadro üreticisi. Sadece kendi marka bisikletlerin değil farklı markalar içinde üretim yapıyor. (bilmiş bilmiş yazıyoruz ama bunların hepsi duyduk ve okuduklarımız) bu kadar büyük ve global bir üreticinin ürettiği bisikletler için arge faaliyeti içerisinde olmadığı düşünülemez.
Giant ürettiği bisikletleri benzerlerinin üçte ikisi gibi bir fiyata satıyor, ve ciddi bir fiyat avantajınıda sunuyor. Bisikletleri ciddi testlerden yüksek başarı puanı ile çıkıyor. Prestijli yarıslardada boy gösteren bir marka giant. Lakin teknik olarak ust seviye ürünler çıkarsada gördüğüm kadarıyla yeterli ilgiyi göremedi. Bunun sebebini araştırdığımda kendimce şöyle çıkarımlarda bulundum.
1.şekilli geometriler üretememesi.
2.turkiye satıcısının tanıtımda yetersiz kalması.
3.Fason üretici olmasının getirdiği imaj kaybı.
4.Uzak doğulu bir marka olması.
Giant ürettiği bisikletleri benzerlerinin üçte ikisi gibi bir fiyata satıyor, ve ciddi bir fiyat avantajınıda sunuyor. Bisikletleri ciddi testlerden yüksek başarı puanı ile çıkıyor. Prestijli yarıslardada boy gösteren bir marka giant. Lakin teknik olarak ust seviye ürünler çıkarsada gördüğüm kadarıyla yeterli ilgiyi göremedi. Bunun sebebini araştırdığımda kendimce şöyle çıkarımlarda bulundum.
1.şekilli geometriler üretememesi.
2.turkiye satıcısının tanıtımda yetersiz kalması.
3.Fason üretici olmasının getirdiği imaj kaybı.
4.Uzak doğulu bir marka olması.