Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Propelle vedalaşma arifesindeyken, bir diğer Giant'a geçiş yaptım.290693 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın da Aksium jant yakışmamış. Düz siyah yüzeyli bir jant bisikletinizde efsane duracaktır. Yanılmıyorsam Defy modeli. Foto çekerken ufak tüyolar. Aynakol vizöre baksın. Zİncir büyük aynakolda olsun.

Güle güle kullanın da Aksium jant yakışmamış. Düz siyah yüzeyli bir jant bisikletinizde efsane duracaktır. Yanılmıyorsam Defy modeli. Foto çekerken ufak tüyolar. Aynakol vizöre baksın. Zİncir büyük aynakolda olsun.

Aksium geçiş jantı, bir kaç ay sonra 36-40 profillerde bir jant düşünüyorum :) tüyolar için teşekkürler.

Herkese selam… arkadaşlar yardıma ihtiyacım var..şuan kullandığım carraro 062 bisikleti yükseltmek istiyorum..bütçem 100 bin civarı..giant propel adv 1 disc 2022 model gözüme takılanlardan.. hem kadro yapısı/hem sram etap ile radarımda..ancak ağırlık konusunda ve fiyat olarak tereddütlerim var..aslında ilk niyetim almanyadan canyon getirmekti ancak sram etap alıp garantisiz binmek risk gibi geliyor şuan için..propelin avantajı yurtdışı ile diğer markalara nazaran fiyat makası daha az..ne dersiniz…önceliğim aero kadro.yardımcı olursanız çok sevinirim…

Herkese selam… arkadaşlar yardıma ihtiyacım var..şuan kullandığım carraro 062 bisikleti yükseltmek istiyorum..bütçem 100 bin civarı..giant propel adv 1 disc 2022 model gözüme takılanlardan.. hem kadro yapısı/hem sram etap ile radarımda..ancak ağırlık konusunda ve fiyat olarak tereddütlerim var..aslında ilk niyetim almanyadan canyon getirmekti ancak sram etap alıp garantisiz binmek risk gibi geliyor şuan için..propelin avantajı yurtdışı ile diğer markalara nazaran fiyat makası daha az..ne dersiniz…önceliğim aero kadro.yardımcı olursanız çok sevinirim…
Yeni propel tanıtıldı 2023 de piyasaya çıkacak haberiniz olsun

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
giant dedy endurance karbon var bende kullaniyorum tirmax45 karbon jant r800 ultegra setli ama satılık:d

Dosyalar

• IMG-20220521-WA0006.jpg
    IMG-20220521-WA0006.jpg
    65,7 KB · Okunma: 74
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
dilekleriniz için teşekkür ederim. Sokma mil çevrelerinde boya atması vardı.
kronik Giant hastalığı. benim de kadronun altında 1 mm çapında atma oldu hiç binmeden. Aldığım yeri aradım buraya getirin garantiye gönderelim dediler, 450 km yoldan arabayla getirdiğim için geri götürmeye hiç gerek görmedim. gerekli yerlere folyo koruma yaptım kendim öyle kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve Aesert
Geri