Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Çok mu bastırarak sildiniz. Ama ben de yaparım bazen aynı şeyi ama hiç başıma böylr birşey gelmedi

Hatırlamıyorum açıkcası ama biraz hayal kırıklığı olmadı değil.

@Caner1983
Giant türkiye energi bisiklet sorumlusu ibrahim bey saolsun mailleşmiş ama temizleme aşamasında aşınabileceği sölenip garanti dışı kapsam denmiş????
Unibaby alkol paraben içermeyen yenidoğan ıslak mendiliyle bunu başarmış olmam cidden ilginç???
Çokta uzatmadım major bir problem olmadığı için, ama ürünün arkasında durmak daha iyi olabilirdi sanki?

• Beğen
Tepkiler: mustafantastico
@Caner1983
Bence o ıslak mendille olmaması gereken bişey bu. Biraz daha ısrarcı olun bence. Giant ın yeni distribütörü ümit bisiklet. Onlarla bi görüşün olmazsa

• Beğen
Tepkiler: Caner1983
@mustafantastico
İlk mail zaten ‘’giant@umitbisiklet.com.tr’’ bu adrese gitti. Israrcı olacak kadar sıkıntı yok belli bile olmuyor ama sorun bu değil işte en azından tarafıma mail atılıp bilgilendirilmeli adamlardan kadroyu değiştirsin demedik ama koca firma işte malının arkasında durmalı!!!!

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Caner1983

Hangi yabancı firma olursa olsun iş Türkiye distribütörüne yada temsilcisine gelince işler sarpa sarıyor. İmam bildiğini okuyor mantığı oluyor. Burada sistem nasıl işliyorsa ona ayak uyduruyorlar. Çalıştığım firma yabancı ama Türkiye'deki sistem nasılsa ona göre gidiyorlar. vergi yansımasın vs gibi işlemlerden maaş zammını 3-4 ay ertelemeler gibi. Bir arkadaşımın hep dediği gibi "istediği yabancı firma olursa olsun başındaki adam Türkse olmuyor kardeş" der kendisi. Şuanda forumda accell bisikletle ilgili bir kaç başlık var mesela onlar gibi. Aslında firma malının arkasında ama sesimiz firmanın asıl temsilcilerine kadar gitmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Caner1983
@MakRo aynen internetten global sitesinden firmaya ulaşamıyorsun instagram ve bir iki sosyal medyadan denedim ama dönüş olmadı. Dedim ya önemsiz keyfimi kaçırdığıma değmez:tskler::tskler:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar
Geçen aylara giant cfr team serisi yol bisikleti aldım.aldığım kişinin dediğine göre (selam olsun ona) kadrosu yurt dışından getirilip yarışlara katılmış bir bisiklet.belki tanıyan olabilir eskilerden. Kendim internetten baktığım kadar 1990-2000 yılı arasında cfr ve cadex olarak bu tip kadrolar üretilmiş. Bendeki model 2000 yılı full karbon kadro boru bağlantı yerleri alüminyum sanırım. birde composite kadro tahminim döneminin teknolojisi araştırmaya vakit bulamadım. Sorum şu bu seri bisikleti kullanan sürmüş tecrübe sahibi model serisi halkkında keskin bilgileri merak ediyorum.belkide sıradan bir bisiklet ama bana özel geldi. Cfr team yok gibi çok az bu seri bu orjinallikde ebayda vss göremedim.cfr team serisi bu kadrolar 1999 2000 yıllarında avrupada yarışmışlığı varmıdır. Bisikletin serisi tarihi hakkında özellikleri gibi bilgisi olanlar lütfen yorumlarınızı bilgilerinizi paylaşınız teşekkür ederim

199878199879199880

Merhaba,
giant escape serisinde 26 jant model var mı?

@BurakMehmet Maşallah beğendiğim, güzel bir bisiklet iyi günlerde kullanın. İlerde Jant, lastik, sele revizyonuna gider bu iş :)

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
@sadi imren

O halde jant revizyonumuz hayırlı olsun ? lastik bittikten sonra değiştiririm bu lastiklerden cidden memnun kaldım. Sele konusunda da şöyle söyleyim bu seleden uygun fiyata bulursam diğer bisikletime de takarım. Çok sevdim selesini
825CD7A4-4A94-491C-B50B-619EA4AFEB6E.jpeg

@burcinhan
abim... çok teşekkür ederim. Bu süreçte ettiğin yardımlar için teşekkür ederim tekrardan...

Merhabalar,

Giant Escape 2 bisikletimin yokus cikma performansini artirmak icin Aynakol ve Rublesinde asagidaki degisiklikleri yapmak istiyorum.

Bisikletin ustunde SR Suntour XCE 28/38/48 Aynakol geldi. Bu aynakol u 22/32/42 Shimano marka aynakol ile degistirecegim. Yine Bisikletin ustunde gelen 8li SRAM PG-830 11-32 Rubleyi 8li 11-34 ruble ile degistirecegim.Ben internetten gordugum bi kac urunun linkini asagi ekliyorum, bu sistem icin uyumlu oldugunu dusundugunuz/tavsiye ettiginiz parcalari da inceleyebilirim.

- Bu degisim icin sadece zincirin biraz kisaltilmasi ve tekrardan vites ayari yapilmasi gerekiyor sanirim. Baska herhangi bir uyumsuzluk problem yasar miyim ?
- Bu degisimleri kendi basima yapacak kadar tecrubeli degilim, Istanbul anadolu yakasinda tevsiye ettiginiz bir usta/dukkan var mi?

Aynakol Ornekleri,
(link)
(link)
(link)

Ruble ornegi,
(link)

Dosyalar

• IMG_2593.JPG
    IMG_2593.JPG
    1,8 MB · Okunma: 43
  • IMG_2601.JPG
    IMG_2601.JPG
    1,8 MB · Okunma: 42
Bence rubleyi sadece iki diş için değiştirip boşuna para vermeyin. Sadece aynakolu değiştirin yeter. 32 ile 34 arasındaki fark çok da hissedilir bir fark olmayacaktır. Ama 22 diş aynakol ile 28 diş aynakolun farkını hemen hissedeceksiniz. Zaten açıkçası önde 22 arkada 34 diş kombinasyonunu ancak düz duvara filan tırmanacaksanız kullanırsınız :)

Geri