Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

@ppidpi evet fiyatı pahalı baya brn 2 el şansıma denk geldi aldım açıkcası. Biraz şanslı oldum bu konuda umarım sende sana uygun bisikleti bulursun veya ben şahsen denk gelirsem size haber ederim temiz 2.el

@ppidpi evet fiyatı pahalı baya brn 2 el şansıma denk geldi aldım açıkcası. Biraz şanslı oldum bu konuda umarım sende sana uygun bisikleti bulursun veya ben şahsen denk gelirsem size haber ederim temiz 2.el

• Beğen
Tepkiler: ppidpi
Scudo
@sociolog

Merhaba, Benim de ilgimi çekiyor Escape 1 Disc. Aldınız mı?

merhaba arkadaşlar giant escape 2 yol bisikletimin kadro kulağındaki kırıldı ve maalesef bulamıyorum
aramadığım servis kalmadı ne tavsiye edersiniz acaba

Dosyalar

• IMG_5339.PNG
    IMG_5339.PNG
    25,3 KB · Okunma: 31
@faruktheguide bir ana bayi bul bence onlara getirtebilirsin. ama getirip getirmeyeceklerini bilmiyorum mantık tavsiyesi :D

Merhaba arkadaşlar, bisikletime kavuştum! Cumartesi günü Caddebostandaki Giant bayisi olan Strava bisikletten aldım. Candan Bey'e ilgisi için minnettarım. Gidon değişimini montajını yapan ustamızın ellerine sağlık. Mükemmel oldu bisiklet. 16 kiloluk şehir bisikletinden sonra 10 kg'luk Giant...aman Tanrım diyorum! Aldıktan sonra Caddebostan-Bostancı arası 3 km kadar test sürüşü yapabilme şansım oldu. Sonrasında ise yağmura yakalanıp mahsur kaldım:) ama inanın yüzümde gülümsemeyle çocuklar gibi mutlu olarak bisikletimi sürdüm. Tekrar sürmek için sabırsızlanıyorum. Sürücü bisikleti değil bisiklet sürücüyü seçer durumu oldu benim için. Eksik donanımlarını tamamlayıp(tekerleklerdeki reflektörleri uçurdum hiç sevmiyorum), güncel fotoğrafları en kısa zamanda paylaşacağım:)

(link)

@ppidpi çok güzel gözüküyor tekerine taş değmesin :D sevindim adına bekliyoruz fotorafları

• Beğen
Tepkiler: ppidpi
20180623_122456-jpg.162409

Lastikleri 700-28 yaptım konfor arttı hız bir tık düştü tam cyclocross oldu benim contend sl 1 disc

@historiyst

25'di 28'e geçtim

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Air kullananlar maxxis detanatordan (700x28) mennun mu ? 4 ayda(700 km) lastik pert seviyesine geldi. Camlar haşat etti lastiği. Ekonomik zırhlı lastik tavsiyesi olan var mı?

Arkadaşlar bende giant escape 2 siparişi vererek ilk adımı atmış bulunmaktayım (link) siyah yeşil olanı sipariş verdim sizce siyah yeşil olan mı mavi siyah olan mı daha iyi duruyor değiştirebilirim rengini yarın arayıp

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@tekin17 (link) güzel lastik 700-28
RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 SIRE VITTORIA

(link) arkadaşlar Giant Escape 2 renk olarak siyah olanı mı mavi olanı mı daha iyi gözüküyor bakar mısınız az karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim :)

@mertznc Dün eminönü sirkecideki giant bayisine gittim mağazada giant escape 2 yoktu canlı göremedim görebilme imkanım olsaydı keşke mağazada ki satıcı ile konuştuk siyahta karar kıldık siparişi verdik bakalım gelince göreceğiz siparişi değiştirme şansım var şuan o yüzden yazdım tavsiye istedim siz değerli forumdaşlardan :)

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Geri