Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Snanscam eyvallah teşekkür ederim 1999 model Cadex in 2. Serisi

@Snanscam eyvallah teşekkür ederim 1999 model Cadex in 2. Serisi

@Emreislerel güzel fiyata almışsın sıkıntısı varmıydı hiç ele aldığında

Sıkıntısı yoktu ufak tefek olarak birkaç birşeyler vardı ama onlarıda hallettim
Birde kadro olarak giant aerodinamik yapısı çok iyi
rüzgarı iyi kesiyor ve titreşimi azaltıyor eski olmasına rağmen yaşına göre beni üzmedi :) :)

@Emreislerel sırada gözükmüyor görsel olarak detaylı bakabilen anlar veya hissedebilir diye düşünüyorum.. amatörün gözünden

güle güle kullan 57 kadro dimi

Bir İlan duruyor Halen sendekinin aynısı acaba o bisiklet mi

Forumun marketinde var markalardan gaint yapın çıkıyor.

bisikletinizin Kaç serisi var acaba Biraz bakındımda

cfr 1 2 3 var expert var bide pro var sanırsam

Tamamdır o bisiklet işte bu bisiklet
Ben forumdan aldım ilanı koyan eski sahibi öyle duruyor herhalde kadro hariç hepsini değiştirdim :)
Eski parçaları duruyor :)
@Snanscam

@Emreislerel vallahi çok beğendim adama mail bile attım Satılık mı diye :D ama nafile neyse maşallah :D güle güle kullan ben yarın Rx3 escape alıyorum

Giant escape R3 kullanan var mı acaba? Yorumları benim için çok değerli olacaktır:)

• Beğen
Tepkiler: KOMA ve Rocketman
@Snanscam Bikeandoutdoor işini bilen bir mekana benziyor, o hattan geçerken sık sık görüyorum. Dolayısıyla, M diyorlarsa, gerekli ayarlamaları doğru yaparlarsa sıkıntı yaşamazsın. Zaten ilk birkaç kullanımında, ihtiyacın olan diğer ufak ayarları da fark edip onları da yaptıracaksın (koltuğu öne-arkaya aldırmak, vb. gibi).

Çamurluk konusunu bisikleti alırken halledersen faydalı olur. Metal çamurluk ağır kalabilir, böyle bir fitness bike'ın avantajlarından biri zaten kilosu. Bunu bozmaya gerek yok. Plastik alırsın, hem paslanma derdi de olmaz.

Ben de senin yerine heyecanlandım, al bir an önce ve fotoları paylaş :)

• Beğen
Tepkiler: KOMA
@Rocketman Evet,Bisikleti aldım.Resmiyete kavuşturduk üyeliğimizi :D .. Görsel paylaşıyorum! Ayrıca tamda Dediğin gibi hallettim. Çamurluk

var(plastik :harika: )bide çantası var zili de var :D Yani Güzel Satan kişide Bisikleti gibiydi.. kazasız belasız süreriz inşallah.. Tavsiyelerine Güzel bir örnek oldu.

WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.23.jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.24 (1).jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.24.jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.25 (1).jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.25.jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.26 (1).jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.35.26.jpeg WhatsApp Image 2018-06-01 at 00.43.01.jpeg

@ppidpi Merhabalar

Bugün Gaint Escape RX3 aldım. 2018 model aldım. Bilmiyorum aynı modelimi merak ediyorsunuz. Umarım Yardımcı Olurum.

Öncelikle Benim bu Bisikleti alma amacım İstanbul içi turlamak, ufak kaçamaklar, akşam gezmeleri gibi...Bir nebze şehir bisikleti.. Biraz Kendimden Birazda Değerli Arkadaşlarımın tecrübelerinden edindiğim bilgileri size aktarmak isterim..

Bisikletin ağırlığı ortalama 10 kg şehir sürüşü için ideal ( erkek olarak oturduğum aparmanın 5 katına çıkardım tek elle :D ) Bisiklet; Yol, Fitness, Şehir karışık bir stilde tasarlamış.. Bisikleti aldığım zaman bindiğim kadarı ile (uzun bir aradan sonra ilk defa binen olarak ve amatör kişi olarak ) direksiyonu hafif bu Kıvraklığı ön plana çıkarıyor. Seri bir ilerleyişi var yani pedal çevirince bıraktığın zaman o hızını koruyor. Ve ufak bir hissettiren bir ağırlığı var. Fitness yönünü çıkıyor. Uzun sürüşlerde ( yani bir sahil turunda vs.. ) nasıl bir tepki verir bilemeyeceğim, ama zannetmiyorum bıktıracağını :D keyifli bir tepki olur..

Kadro yapısı olarak Aluxx teknoloji kullanmış. Gaintin kendi teknolojisi sanırsam alüminyumun normal ağırlığının biraz daha hafifi gibi düşün ..
Buda bir nebze standart şehir bisikletlerinden ayrı kılıyor. Üstünde kullanılan takımlarda standart, Kanaatimce ;ama güzel bir standart şehir için yeterli olacağını düşünüyorum

Tekrardan Vurgulamak İstiyorum Yanlış Fikirlerim olabilir veya da Yanlış Bildiğim bilir Kişiler Lütfen Düzeltsin !

Bir kaç sayfa geride diğer arkadaşlarımın da yorum yaptılar..istersen onları da inceleyebilirsin..

Uzun sürüş fırsatım olmadı henüz. Kısa tecrübelerimi ve ufak araştırmamı size özet geçtim

daha detaylı sorular yöneltebilirsin umarım yardımcı olmuşumdur

@Snanscam Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.

Çamurlukları takılmış olarak da foto paylaşabilirsen bana iyiliğin dokunur, benim de ihtiyacım var çünkü fakat marka/model bilmiyorum.

@Rocketman Çoook teşekkür ederim dileklerinize
çamurlukların vidaları eksik decatlon a götürüp orada bir vida uydurmayı düşünüyorum :D birde markasını sordum polisport gorgia markaymış ben şahsen beğendim. kaliteli duruyor vede gayet hafif ama dediğin gibi bir takılı görmek lazım maalesef bu aralar hastayım en kısa zamanda yaptırıp sizlerle paylaşacağım.

@Emreislerel eyvallah :D en kısa zamanda dostum

@Snanscam Hayırlı olsun öncelikle. Çok beğenmiştim bu modeli ancak bütçeden dolayı seçeneklerden çıkarıp escape R3'ye yöneldim.Hafif ve hızlı olması çok önemli benim için. Bugün bi aksilik olmazsa gidip mağazadan canlı canlı inceleyeceğim. Ancak öyle karar veririm gibime geliyor Merida speeder mı Giant escape mi sorunsalına.

• Beğen
Tepkiler: KOMA
@ppidpi Eşdeğer sayılırlar, spec'leri arasındaki fark bu seviyede değişiklik yaratacak oranda görünmedi bana. Görsellik önemli; hangi modeli alırsanız alın, baktığınız zaman binesiniz gelsin.

• Beğen
Tepkiler: KOMA ve ppidpi
Geri