Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

@ibrahim_cu valla ben bisikletten soğudum :( ha bire patlıyor. yine de bi kontrol edeyim içrede kalan bir şey var mı. @Groims çok teiekkür ederim. marathon plus ayırttım akşam taktıracağım.

Scudo
@mehmetsunu Ben gerçek olduğu kanatindeyim. Çünkü rakip firmalara xx diye teste sokmamış herbirinin ismi yazılmış, bu otomatikman diğer firmalar söz hakkı tanınmasını sağlar ve isterlerse dava açabilirler. Testlerin 3. tarafsız gözlemci eklenerek gerçekleştirildiği belirtiliyor. 2012-2013 kadrolar aynı, 2014-15 kadrolarda biraz karizma düşmüş, sonrasıdna 16 ve 17 de tasarım değişikliği ile tekrar geçmişe dönüş var. 12-13 kadrosu en iyilerinden biri tcr serisinin belki en iyisi. Son seri 50 gr daha hafif, tcr slr 1000 gr., rijitlik aynı deniliyor geçmiş modellerle ne kadar doğru bilemem.
Fakat f/p oranı olarak 12-13 kadrolarını geçemez şuan ki giant. Sebebi ise TCR SLR 7000 tl civarı...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Giant Escape 2 City ile yarin aranizdayim 174 boy beden olarak M veya L ne onerirsiniz ?

Ben de bir giant bisiklet almayı düşünüyorum. İstanbul'da hangi satıcıyı önerirsiniz ilk ciddi bisiklet alışım olacak.

@Tengir
Kadıköy Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Giant İstanbul mağazasına gidebilirsiniz

@abudabi
Sizin boynunuza M size uygun

@Tengir
Hayırlı ramazanlar size de( Giant escape serisini öneririm)

@Cihangir.
Tesekkurler 2016 ve 2015 modelleri birbirinden ayiracak bir fark goremedim renk,groupset vs farki nedir acaba?

Escape city@abudabi
Escape city hakkında çok bilgim yok ben olsam Escape Air yada Escape Rx alırdım groupset yıllara göre farklılık göstermez genelde aynıdır

Escape Rx kullanıyorum gayet memnunum

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Cihangir.
Air modeline baktim hic hosuma gitmedi kadro kalitesi dusuk geldi bana sadece hafif baska bir ozelligi yok...Rx dediginizi bilmiyorum hic bakmadim... Tesekkurler yorumlariniz icin iyi aksamlar

RX3 kullanıyorum, çok memnunum, Altus set var. Tavsiye edebilirim. Daha üst seviyede bir bisiklet kullanmadığım için objektif yorum yapamıyorum. Bunu da not edeyim.

Arka teker ile orta sütun arasındaki mesafe çok az. Bu yüzden, tekeri tam kaplayan cinsten çamurluk takılmiyor sanırım. Eğer yağmurlu çamurlu ortamlarda kullanmayi düşünüyorsaniz, dogruca camurluk takılı Escape 2'yi tercih edebilirsiniz.

Ya da benim gibi pasakliysaniz, RX3'le çamur dağ tepe demeden gezip keyfinize bakabilirsiniz :)

Escape serisini genel olarak tavsiye ederim.

@Rocketman

Aynen Escape-1 ile Escape-2 City arasinda kalmistim camurluk bagaj vs. aklimi celdi diyebilirim...Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Merhabalar ilk bisikletim giant escape 3 ile aranızdayım. Bisiklet ile alakalı tavsiyelerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Özhun
IMG-20170612-WA0000.jpg sadece Bu resim var elimde. Giant kullanıcıları lutfen yorum yapabilirler mi. 1000tl eder mi Bu bisiklet almalı miyim...?

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@muhiddin

hocam kusura bakmayın hayırlı olsun da yeni jantlarınız belli olmasın diye mi böyle bir fotoğraf çektiniz resimden bi şey anlaşılmıyor da

@Battutaettanci

nazar degmesın dıye felan dıyomusum:)yok hocam bellı olmasın dıye degılde resmınde bellı olmadı :):) markası fsa vision team 35

@Onur DÜZLÜ
hocam bu bisikletin sürüş tarzı dik mi yoksa hafif fitness tarzı bisikletler gibi biraz öne eğilmek gerekiyor mu? konforu nasıl

Geri