Scudo Sports

Giant Expressway 2

Bahadır Gürel

Forum Bağımlısı
Tepki
7.699
İsim
Bahadır Gürel
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar selam,

Dün öğlen kafama esti gittim Giant Expressway 2 katlanır bisiklet aldım (Barış kusura bakma seninle Cumartesi bakarım diye düşünüyordum ama çok ansızın aldım). Almadan önce bir haftadır forumdan Dahon, Tern, Giant, Kron hakkında yorumları okudum, videolarını izledim. Önce Tern gördüm durumuna baktım, sonra Kron'u inceledim. Giant'a karar verdim.

Eşim geçen hafta katlanır bisiklet istemişti. Bu nedenle bakmaya başlamıştım. Şu an eşimde Trek Navigator 2.0 var (çekiş sistemi Shimano SLX), bunu elden çıkaracağım ister istemez. 10 yaşındaki kızımda da Bianchi Speed var. Bu Giant çok pratik oldu, bir taşla iki kuş misali. İkisi de rahat kullanabilir düşüncesiyle aldım. Hatta ben olmadan arabaya yerleştirme taşıma işlemi de mümkün. Trek'i taşımak arabaya yerleştirmek işkence.

Dün akşam kızımla sahile gittik. Ben bir kullanayım dedim ama bende kilitli pedal ayakkabı olduğundan süremedim. 20 km turladık. Kızımın çok rahat kullandığını gördüm. Bir ara dönüşte kızım bir grubun peşine takıldı (4-5 bisikletli genç biraz tempolu sürüyorlardı). 25 ortalamayla gitmeye başladı ve inat etti :) grubun önlerine geçti (rüzgar arkamızdaydı). Tabi kendini çok yormuştu ama 7. viteste çok rahat kullanıyordu. Eve geldikten sonra baktım 28-30 km hızla gittiği yerler olmuş, kızım için bunlar Bianchi'yle yapamayacağı hızlar.

Katlanması, düzgün hale getirilmesi çok çok kolay. Pratik kazanılınca 5 saniyede yapılabilir. Taşıma çantası da var ama denemedim henüz. Pedallar ve bisiklet ayağı da katlanıyor.

Eşim de kullanacak bakalım onun görüşleri daha önemli. Bir ara ben de sürüp test ederim.

Hatta test sürüşüne Barış da Giant'ıyla gelirse süper olur :)

Scudo
Bahadır abi hayırlı olsun,çok güzel seçim yapmışsın bence..Bayan,erkek,uzun,kısa herkesin kullanabileceği bisiklet..:in: En yakın zamanda Giantları kapıştıralım abi.. :D

Bahadır bey bisikletin ağırlığı ne kadar? Katlandığı zaman genişliği dahonlardan daha az mı fazla mı?

@A.Sinan

Ağırlık 12 kg. Dahon'ları görmediğim için bisikleti katlayınca Dahon'a göre geniş mi dar mı bir fikrim yok.

@malemsteen

1.200 TL'ye almıştım.

Geri