Scudo Sports

İnceleme Giant escape air (2015 model)

@emirozturk

Lütfen görme sorunu olmayanlar şu fotoğrafa bir baksınlar. Bisiklet resmen adamın altında yok olup gitmiş. Birde M kadrodan büyüğü yok. Bu bisiklete iyi tur bisikleti olur diyen çıkarsa iyi kafa buluyordur. Bagajı arkaya taktığınızda standart çantalar ayağınıza değmezse bende bir şey bilmiyorum. Bu bisiklet bu haliyle vitesli bir fixie görünümünde.

Scudo
@mehmetsunu

Fotoğrafdaki kadro "S" olabilir. Ya da fotoğrafın açısından dolayı çok ufakmış gibi görünüyorda olabilir. Mesela benim boy 1.80 "M" kadro kullanıyorum hiç öyle altımda yok olup gitmiyor gayet normal duruyor.

https://i.hizliresim.com/8Qn0r1.jpg

@Birhan K.

Escape Air 2'li aynakolu ile uzun turlarda kişinin performanslı bağlı olarak yorucu olabilir. Aynakol 46-34 Ruble 11-32 uzun rampalarda bagaj ağırlığı ile birlikte performans gerektirir. Üzerindeki maxxis lastikler hafiflik ve yuvarlanma direnci olarak iyi gözüksede cidden patlama konusunda zamanında benim başımı çok ağrıtmıştı. Jant setini söylemek gerekirse tel sayısı azlığından dolayı çok ağırlık bindirmek sağlıklı olmayabilir ama jantın performansı oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim benim kişişel deneyimim jantının akıcılık açısından gayet tatminkar sonuçlar alıyorum.

@Furkan TK
Çok teşekkür ederim. Yorumunuz gayet yol gösterici oldu.

Bisikletiniz çok şık. Ayna da çok yakışmış. Ben de Escape 2'ye aynı aynadan taktım ve gayet iyi oldu ama takabilmek için elciği kesip delmem gerekti, biraz uğraştırdı yani. Her neyse, iyi günlerde binin :)

inceleme için teşekkürler.
Bende bu bisikletten almak istiyorum her zaman bisiklet değiştirecek durumum yok uzun süre kullanmayı düşünüyorum. İnternet üzerinden satın alacağım, renk konusunda kararsız kaldım kömür rengi ve turuncu arasındayım ayrıntılı fotoğraf atarsanız sevinirim. giant web sitesinde beden tablosunu bulamadım boyum 1.70 bacak boyum 72 hangi kadro uygun olur?

escape ile escape air arasında ne fark var yahu ? Hadi kendi sitesinde Escape modellerini inceledim, 123 diye 3 model var da air yok ki

Geri