Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. 6 Eylül akşam 18.30- 23.30 sularında Uludağ üniversitesi tıp fakültesinden bisikletim çalınmıştır.
Bisiklet 2015 modeldir fotoğrafını da paylaşacağım bisiklete rastlarsaniz benimle iletişime geçmenizi rica ederim şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun. Cumartesi ve pazar sabahı 7 veya daha erken Doğanevler'deki hurda pazarını kontrol edin. Eski çöplüğün hemen arkasında kurulduğunu görüyorum artık.
üniversitelerde gözetleme için çok kamera bulunur. güvenliğe sorup kayıtlara bakabilirsiniz. bıraktığınız yeri biliyorsunuz, saatleri biliyorsunuz, zaten üniversite olduğu için de kimliği tespit etmek zor olmayacaktır bence. civarı gören kameraları izlemek yeterli.
Cok uzuldum, ayni bisikleti kullaniyoruz. Eldivenimiz bile ayni renkmis. Oldukca guzel bir model, her turlu kullanima uygun (tur, sehir, hafif arazi vd..) Aynisi benim basima gelse gercekten cok uzulurdum. Umarim bulunur.
Valla bu universiteden nasil caliyorlar. Hocam birkac soru soracagim cevaplarsaniz sevinirim.
1. Hangi kilidi veya nasil bir kilit kullandiniz
2. Nasil kilitlediniz? Sadece ön tekeri veya sadece arka tekeri mi kilitlediniz?
Soruyorum cunku ben de uniye surekli bisikletle gidip geliyorum. Canim sıkıldi okudugumda cok gecmis olsun. Uniye bile birakirken gozumuz arkada mi kalacak. Koskoca uni !
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
(link)
Hocam linkteki bisiklet kilidini kullanıyordum, bisikleti de olması gerektiği gibi kadrodan baglamistim, nöbet çıkışı olduğu için geç saatlere kadar orada kaldı bisiklet o sayede bir boşluk bulmuştur hirsiz, normalde personelin falan sürekli bulunduğu bir yerdeydi
@Trd58
Anladim hocam tesekkurler cevaplariniz icin. Kilidiniz dandikte durmuyor, nasil kimse gormedi kesilirken onu da anlamis degilim. En azindan bi ses cikarmistir
Ikinci bi kilit tasiyacagim yanimda artik. Ne cesaret caliyorlar uniden bile adamlara bak ya. Cok uzuldum hocam tekrardan gecmis olsun, umarim en kisa zamanda bulunur bisikletiniz
Bisikletin olduğu yeri ve çıkmak için kullanılan yolu en az 3 kamera görüyor bir polis memuruyla olay yerinde tespit yaptık ancak görüntüler universitenin güvenlik merkezinden polis yazısıyla incelenebiliyormus. Memur bey kendilerinin inceleyecegini soyledi. Ben su an kayıtlara bizzat bakmadım.
@DurgunDeniz
İsterseniz 10 tane olsun. Hırsıza kilit DAYANMAZ. Yarım saatten fazla işiniz varsa, o bisikleti kapalı bir yerde emniyetli şekilde tutmak zorundasınız.
Ya ben bazen 5-10 dakikalık market alışverişimde bile kasaya gelince dışardaki bisikletim yerinde mi diye bakıyorum.
Alacağınız kilit en ucuz kilit olsun. Pahalı kilide verilen para çöpe atılan paradır. Kilit sadece atlayıp gitmesini engellemeye yarar, kilidin kullanım amacı da budur zaten.
Konuyu açan arkadaşım size de geçmiş olsun. Bir doktor adayısınız anladığım kadarıyla. Çalan da muhtemelen bir hasta veya hasta yakınıdır. Hayatlarını kurtardığınız insanların gelip de sizin eşyanızı çalması da ayrıca koymuştur, insan ne diyeceğini bilemiyor. Yazıklar olsun.
@Trd58 Ben biraz bakındım bu gün pazar 2 yerde birden kuruluyor bir tanesi daha önce konuşulan yerde, diğeri biraz daha üstte Sütaş'ın arasında resimler ve konum ektedir.