Scudo Sports

Giant Contend SL 2

@burak09
BlumelsBikeOne.jpg
SKS Bluemels Mudguards.Alman malı; kaliteli ama fiyatı yüksek.İşe yaradığı söyleniyor.Biraz araştır derim
Çamurluk bağlantı yeri şart gibi

Scudo
SKS evet bunu duymuştum teşekkü ederim gcn network te de plastik olarak görmüştüm ama markasını bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bizim bisikletlerde çamurluk deliği var mı? Yok diye biliyorum. Hatta şimdi baktım fren deliği hariç başka bir delik göremedim. Hatalı mı bakıyorum?

• Beğen
@soulless
Haklısınız.Fren kaliperine bağlanan zefalin şöyle bir modeli var:

@soulless
@burak09

çamurluk deliği olması lazım. arkada quick releasein bağlandığı noktanın üzerine bağlantı yeri olacaktı.

(link)

Bir noktası dediğim yere, diğer noktası da fren kaliperine geliyor.

@burak09

2018 fiyatlarını beklememenizi öneririm. Çok ciddi fiyat artışı olacak...

@Punctum Aynen ben bile alalı 2 aydan biraz fazla oldu ama şimdiden 200 TL bir fark var ki kur değişimleri yeni yeni TL fiyatlarına yansıyor.

@Punctum kesinlikle ama almışken bir kez almayı düşünüyorum escape 2 yi yeni aldım gayet memnunum fakat yol bisikleti tutkusu var içimde.2018 contend yani düz modelleri bile 799-1100 $ seyrinde yurtdışında buda 2017 sl 2 tiagra setliden bile pahalıya geliyor.

@Punctum o noktada haklısın. Tutku bu bunu yaşayan bilir elbette almışken de iyi bir şey olsun istiyor insan:)

@Punctum
Kesinlikle size katılıyorum.Ancak siz bisikletinizle zirveye çıkmışsınız zaten;bir daha almasanız da olur.Bisikletinize maşallah diyorum ve birkaç foto daha bekliyorum

@Punctum
Aynen hocam ''yol bisikletlerimizin fotoğrafları'' bölümünde gördüm hayran oldum.Hatta sizden ayrı bir konu başlığı altında inceleme yazısı yazmanızı da rica ediyorum herkes faydalansın değil mi?
Ayrıca Burak kardeşimizin de en kısa zamanda gönlündeki bisikleti almasını ve fotolarını paylaşmasını diliyorum

• Beğen
Tepkiler: burak09
@Punctum ''yol bisikletlerimizin fotoğrafları''olursa daha fazla forumdaşla paylaşmış olursunuz.İnceleme yazısını da ayrı başlıkta yaparsanız çok daha etkili olur:soulles,BerkEvren in yaptığı gibi Yol gösterici olur kanatindeyim teşekkürler

@hamlet2006 E ama şimdi oraya yükledim bir tane. Yine yüklersem görgüsüzlük olmaz mı?

İnceleme yazısını ben de düşünüyorum. Ama henüz çok kısa kullandım ve üzerinde bazı eksik donanımlar kaldı (örneğin spd pedal alamadım, yol bilgisayarı yok, vs.) Yine de kısa sürede böyle bir konu açmayı düşünüyorum.

İlginiz için gerçekten teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizlerin olsun. Ben çok kafa yordum, umarım diğer arkadaşlar benden şanslı olurlar.

• Beğen
@Punctum
Estağfirullah, olur mu hiç.Burası forum paylaştıkça güzelleşiyor herşey.İnceleme yazısını bekliyorum büyük bir merakla.Fotoları da orada paylaşın daha iyi olur;)
Benim yüzünden konu bütünlüğünden sapar gibi olduk bundan dolayı tüm arkadaşlarımdan özür dilerim.İyi forumlar

Geri