Scudo Sports

Ghost SE 8000 (2014 model)

@Yusuf'san

Çok teşekkür ediyorum. Yusuf Bey, ben resimleri görebiliyorum. Chrome tarayıcısını kullanıyorum. Yine de göremiyorsanız size bu iletinin en altında bağlantıları tek tek verdim.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

GHOST SE 8000 BİSİKLETİMİN RESİMLERİNİN ASIL BAĞLANTILARI :

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@Abdülsamed AKBULUT

Çok teşekkür ediyorum Abdülsamed Bey. Sizin bisikletiniz de çok yakışıklı. İyi günlerde kullanın :)

@Cem Demir

Cem Bey çok teşekkür ediyorum. Umarım sizinki çok daha iyisi olur. İnşaallah Ghost CAGUA olur :)

@Kerim BEŞER

Kerim Bey çok teşekkür ediyorum. Sağolun :)

@Yusuf'san

Yusuf Bey, ben resimleri şu an görüyorum. Chrome tarayıcı kullanıyorum. Umarım şimdi resimleri görürsünüz. Ghost SE 8000 bisikletimin resimlerinin asıl bağlantılarını aşağıya yazdım:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@Çağatay Y.

:D Çok teşekkür ediyorum Çağatay Bey.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Scudo
maşallah taş gibi bisiklet iyi günlerde kullanın....

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Yener bey çok güzel bir bisiklet kazasız sürüşler diliyorum. Sanırım bisiklete gösterdiğiniz özeni, temizliğine de gösteriyorsunuz. Bu arada crazy bobların 29ları yok sanırım. Olsa kesinlikle alırdım.

@ONUR YÜCEL 46
Onur Bey teşekkür ediyorum. Bisikletimi temizlemem en aşağı bir buçuk saat alır her zaman. Araba merakım yok. Arabama bir şey olduğunda pek de üzülmem inanın bana. Ama bisikletim kurcalandığında, zarar gördüğünde çok kızarım. Crazy Bob'la asfaltta inişi güvenle yapıyorum virajlarda. Muddy Mary ve de Hans Damph gibi tamamen tepe inişi (downhill) tekerlerini alıp denedim bisikleti alınca. Çok çok daha gösterişli ve arazi de çok iyi ikisi de Crazy Bob'tan doğal olarak. Ancak ikisi de kadroma sürttü. Ben de Crazy Bob aldım ve memnunum. Ama kafamda sanırım şu an Türkiye'de satılmayan MAGIC MARY 2.35 varki o zirve ve muhteşem bir lastik. Hastasıyım. Bir de kadroma sürtmezse varya devamlı kullanırım. Lastik kesinlikle gösterişli olmalı diye düşünürüm hep. En sevdiğim lastik markası hep Schwalbe oldu şimdiye dek.

@LeventK.
Levent Bey teşekkür ediyorum. Bisikletime inanın aşığım ve üzerine titriyorum. Onu modifiye ederken hep çok araştırarak donanım seçiyorum. Ölümlü dünya da araba merakım yok. İstesem beğendiğim araba olan Golf'u alırım şu an. Buna gücüm var. Ama Getz bile yeter bana diyorum. Ama bisikletim kesinlikle lüks olmalı diye düşünüyorum daima. Bir sonraki bisikletim tamamen tepe inişi (downhill) bisikleti olacak inşaallah. Önde ve ortada Fox' u görmeden ölmek istemiyorum.

benzer duyguları yaşıyoruz , ben öğrenciyim gerçi şu an bir araba alacak param yok :D , fakat aşırı araba hastası biri olarak bisikletle tanıştığımdan beri -özellikle son 2 senedir- önceliğimi değiştirdim . Elime geçen paranın büyük kısmını bende bisiklet için harcıyorum , bu işin tek sıkıntısı saniyeler içinde çalınma olayı . Bu yüzden her gün 6.kata kadar çıkarıp odamda saklıyorum :)

• Beğen
@yenerustun

Bu bisiklet taşınır hocam kadro muhteşem çok beğendim uzun soluklu bir işe girişmek temelden alıp ilerlemeyi düşünüyorum herhalde bu kadroyu kullanacağım inşallah(2 senedir oldu olacak oluyor diye diye bi türlü olmadı bakalım bu yaz bisiklet elimde olucak inşallah :))

• Beğen
çok semiz görünüyo gidiyomu bari :) şaka şaka güle güle kullan

@Ali Ç.
Ali bey, Ghost dengeli, sağlam, güven verici geldi hep bana. İnşaallah kazasız ve keyifle bisikletinizle turlarsınız daima.

@z. usta
Z. Usta teşekkür ediyorum. Arazide ve asfaltta gerçekten sürüş keyfini yaşatıyor. Güçlüyüm ben diyor bu bisiklet onu sürerken. Ghost büyük ve güven veren bir marka.

Hiç ağırlık takıntısı olmayan bir bisiklet olmuş güzel ve sağlam görünüyor. :)
Bu arada Yener bey imzanızı küçültebilir misiniz? Bu kadar büyük bir resim kullanmanız forum kuralları gereceğince yasak sanırım ve tabletten giriyorum aşağı inene kadar canım çıktı. :)

• Beğen
Berke Bey teşekkür ediyorum. Hemen o imzayı iptal ediyorum. Sağolun bildiriminiz için.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@yenerustun

Yener Hocam, Fatsa'ya yeni bir full süspansiyon mu geliyor yoksa :)

• Beğen
Şu an değil İlker Bey. Ama niyetim o bundan sonraki için. Daha yeni aldım bu bisikletimi ve memnunum çok. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
Fotoğrafların herbiri birbirinden güzel... Güle güle kullanın... :alkis: :alkis: :alkis:

• Beğen
@M.Ozkul
Teşekkür ediyorum M. Ozkul. Tam da şu an 2 haftalık düzenli, yoğun temizlikten geçiyor bisikletim :) WD 40, Sonax lastik parlatıcı, Interflon teflonsuz yağ, ıslak mendil vs. temizlik ve bakım malzemeleriyle dolu etrafım. Görseniz sanki araba temizleniyor :) Aşığım Ghost'uma...

Geri