Scudo Sports

Ghost SE 8000 (2014 model)

Valla sürdüğünüz bisiklet dağ, yol, şehir ne olursa olsun keyif alıyorsanız ne kadar güzel bir şey ki fotoğraflardan açıkça belli oluyor elinize sağlık. :)

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Scudo
Teşekkürler Berke Bey. Müthiş keyif alıyorum. Hele de sonunda demli çay varsa off değme keyfime :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
yener bey öncelikle hayırlı olsun. biskletniz çok gzel kazasız belsz keyfli srşler. bende aşgı ykarı 2 aydr bir mtb araştryorum we ghost u grdükten sonra başka markaya bakmz oldum ki se 5000 dşnyorm we maksmum 2500 tl cwarnda bütçem war. bu knyla alakalı sizin we kullanan arkadşalrn grşlerni alablrmyim şimdiden tşk.

• Beğen
@mustafa tüz
Teşekkürler Mustafa Bey. Ben SE 5000 kullandım. O da güzel. Ben sadece aynakol Shimano SLX diye aldım SE 8000'i. SLX kendini farkettiriyor. Maşası Rockshox olmayan geçmiş yıllara ait Ghost'lar var. Sağlamlar ama yine de Rockshox XC 32 ve üstü maşası olan Ghost'ları tercih etmenizi öneririm. İleri de tamamını Shimano XT grupset yapabileceğiniz şekilde uyumlu kadrosu olan bir Ghost veya başka bisiklet modeli de alabilirsiniz. Kadro uyumluluğunu da hesaba katın XT ile. İnsanın XT'yi görünce alası geliyor. Ben donanımları eskiyince bisikletimin tamamını Shimano XT ile donatacağım. Arka vites XT zaten kendinden. SE 8000'i kış aylarında 300 TL indirimle alabileceğinizi düşünüyorum. Sağlam bir pazarlıkla 2015 modeller çıkınca 2014 model bir Ghost belki daha da fazla indirimle alınabilir. İnşaallah size de bir Ghost SE 8000 nasip olur :)

bu gün se 5000 alma nyeti ile bi kaç biskletçi gezdim ama bulamadm. son gttigim bisikletçide se 8000 wardı yakından grp inceleme fırsatım oldu ki geçekten gz dolduryo. we nihyetinde sıkı bir pazarlgn ardından sonunda se 8000 karar werdim. haftaya elimde inşallah şimdiden çok sabırsızlanıyorum.

• Beğen
@mustafa tüz
Mustafa Bey çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah, kazasız, belasız keyifle Ghost'unuzu sürmeyi nasip etsin. Sizden de güzel güzel fotoğraflar bekliyorum. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: mustafa tüz
@nuri kılıçkaya
Teşekkür ediyorum Nuri Bey. [emoji4]

Bisikletim GHOST SE 8000'nin en son hali (29.11.2014 Cumartesi) Sele ve sele çantası değişti. Brooks sele ve Brooks sele çantasını sattım. Selle Royal RESPIRO aldım. Müthiş bir sele. Sele altı çantası olarak da SEDONA'nın çantasını aldım.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@yenerustun

maşallah tank gibi olmuş :D

çok hoşuma gidiyor ghostun bu modeli biraz 820 yi eskitip bundan almayı düşünüyorum :D

• Beğen
@Eren Can Güldalı

Teşekkür ediyorum Eren Can Bey :)
Bisikletimin üzerinde ne varsa kesinlikle bir kullanım amacı ve zorunluluğu var gerçekten. Çok sağlamcıyım.

Değerli forum üyeleri ve Ghost severler; bisikletim Ghost SE 8000'nin en son halini aşağıda paylaştım. Geçen çektiğim fotoğrafların hepsini yüklemeye vaktim kalmamıştı. Şimdi yükledim. Kayda değer değişiklik yapınca bisikletimde, burada fotoğraflarını yüklerim mutlaka. Hepinize iyi forumlar. Saygılarımla.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bisikletim Ghost SE 8000'in, Facebook hesabımdaki HD seçenekli videosu :

[video]https://www.facebook.com/video.php?v=323930507810144&l=6917852943334218247[/video]

Bugünkü turumda yeni fotoğraflar çektim. Siz değerli forum üyeleri ve Ghost severlerle paylaşmak istedim :)

Mekan : Fanizan ve Bolaman - Fatsa / ORDU

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Her zamanki gibi tertemiz :) yalnız bu üçgen çantaları bir türlü sevemedim kadronun görselliğini olumsuz etkiliyor bence.

@ONUR YÜCEL 46

Onur Bey, inanın bulsam şöyle Brooks gibi bir markanın üçgen ve daha alımlı bir kadro ortası çantasını, hemen alacağım. Onarım malzemelerim için kullanmaya mecburum bu üçgen çantayı. Ayrıca hoşuma da gidiyor kadro ortasında :) İçi hep dolu o üçgen çantanın. Ben biraz çok sağlamcıyım. Bu arada kirli bisikletle asla sokağa çıkmam. Titizim. Kuru toprak arazide kullanmayı severim ama çamura kesinlikle sokmam bisikletimi.

Ayna gelmiş, güzel olmuş sağ tarafa da lazım ama bir tane. :)

@Berke K.

Berke, ayna hep vardı. Sadece katlanır olduğundan dikkat çekmemiş olabilir. Zefal aynanın tasarımı daha uyumlu bisikletimle. Yuvarlak aynadan daha şık buldum. Ben sağ ayna kullanmıyorum ama asla sol aynadan vazgeçmem trafik güvenliğim için.
Bisikletim tepe inişi (downhill) modeli olsa da kullanırım sol aynayı. Biliyorum kimi yakışmaz diye düşünür ama güvenlik daha önemli.

• Beğen
Tepkiler: Berke
bugün itibarı ile bende artık aktif kullanmaya başladım ve bugün bisikletinizdeki sele yi fark ettim.ne şanski bendede aynısı var ancak bana çok yumuşak gelmedi sizdeki durum nasıl acaba ?

• Beğen
Geri