Scudo Sports

Ghost SE 8000 (2014 model)

@yenerustun

Bende 1100 var, sadece keşke 1150 olsaydı da hidrolik disk frenim olsaydı diyorum.

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Scudo
Yener Hocamız Fatsa'da Gerek Bisiklet Hakkında ki Sohbetleri,Gerek Teknoloji Hakkında ki Sohbetleri Olsun Sevip Saydığımız Abimiz,Hocamızdır....Ayrıca Bir Şeyi Araştırması ve Piyasada En Olumlu Yorum Alan Malzemeleri Kullanması'da Takdire Şayandır..Fatsa'da Bisikleti Tektir...Bir Arkadaşımız Suv Benzetmesi Yapmış Aynen Öyle...2 Yıldır Fatsa'dayım Şuan Bisiklet Parçaları yada Bisiklet Üzerine Uzunca Sohbet Edebileceğim Ender Kişilerdendir:D

Can teşekkür ediyorum. Birlikte nice keyifli turlar yapmayı diliyorum. Bisiklet tutkusuyla dolu senin gibi dostları bulunca sohbet güzel oluyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Merhaba bisikletiniz çok güzel umarım her zaman keyifli sürüşler yaşarsınız :) Eğer bir mahsuru yoksa fiyatını ve nerden aldığınızı sorabilir miyim ?

• Beğen
@Cem Berk Taşbaş
Teşekkür ederim Cem Bey. Accell Bisiklet Ordu Bayii (Doğuş Bisiklet) Liste fiyatı: 1097 Euro.

• Beğen
Tepkiler: Cem Berk Taşbaş
Hocam hayırlı olsun çok iyi bisiklet bendede var aynısı lastiklerin tam olarak modelini alabilirmiyim ?

• Beğen
@altayfun
Teşekkür ediyorum Tayfun Bey. Schwalbe Crazy Bob 2.35. Ben Schwalbe'yi seviyorum.

@yenerustun

Fiyat olarak kaça aldınız acaba lastikleri ?

• Beğen
@altayfun
Tanesi 110 TL.

Görünümü oldukça güzel. Güle güle kullanın.

@yenerustun

Sanırım sürüş esnasında araçlara yansımıyor bu reflektörler yoksa ben mi yanlış biliyorum? (Jant setimin üzerinde reflektör yapıştırmıştım dururken parlıyordu ancak tekerleği çevirdiğimde hiçbir şey olmuyordu)

• Beğen
@Hasan Kılınç
Hasan Bey, akşam araba farı vurduğunda çok parlıyor ve oldukça etkili. Flaşlı çekimde de çok parlıyor. Turlarken video kayıtlarım var. Kameranın ya da cep telefonunun flaşı vurunca harika bir görüntüsü var. Tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Hem bisikletiniz hemde manzara gerçekten çok güzel. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah :)

• Beğen
@yenerustun

Nasıl gidiyor hocam şuan için aktif kullanmaya devam ediyormusunız herhangi bir sorun oldumu şimdiye kadar bakım falan neler yaptınız?

• Beğen
Hayirli olsun Yener Bey.
Yorumlar çok iyi ben de bi görsem methiye dizecem :) ama resimlerin hic biri gorunmuyor.
Güncelleme mümkün mu?

• Beğen
Bisikletten çok lastikler ilgi çekiyo, gerçekten harika bir hayaletmiş bu :D

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1795482_255787344595652_625312731_n.jpg?oh=52437962824a718c95925289de199b39&oe=54DB7DA1&__gda__=1423105392_29ec76c6257114c58c3459b954442313

bi ara kapışalımmı abi bu canavarlarla ;) :D

Bisikletini güle güle güle kullan abicim :)

Geri