Scudo Sports

Ghost kato 1 Antalya’da çalındı

kicker0713

Üye
Tepki
44
İsim
hakan
Bisiklet
Mosso
5B526435-801F-4412-B8C8-FE3F8DB31DCE.jpeg 5B526435-801F-4412-B8C8-FE3F8DB31DCE.jpeg 010B70BE-699E-4500-B2F3-545FD1C345A6.jpeg

(link)

Calinma videosu linktedir

Scudo
Çok geçmiş olsun. Hırsızın bunu devamlı yaptığı belli, kilidi kırdıktan sonra uzaklaşıp tekrar gelmiş dikkat çekmemek için... İnşallah tekrar kavuşabilirsiniz bisikletinize. Ben de Antalyadayım, letgo veya benzeri bir yerde denk gelirsem size ulaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Teomanpaşa gibi bir yerde oraya bisiklet kilitlemek gerçekten büyük cesaret hocam. Çok büyük geçmiş olsun. Bu taraflarda tekrar görülmez herhalde ancak yine de dikkat edeceğim.

Bisiklet babamdaydi ve tehlikenin farkina varmadan kilitlemis hocam. Tesekkur ederim ilginiz icin

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
@kicker0713 geçmiş olsun kardeşim Bende kızılarık caddesindeyim görürsem haber veririm ama sana tavsiyem daha önce başımıza gelen bir durum olduğu için toptancı hal çevresinde satıyorlar oralarda araştırman suriyeliler ve zeytinköylüler yapıyor bu işi bize polis o bölgede arayın dedi sahibinden ve letgo yada bak sen

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
@kicker0713 acemiliğin ve tedbirsizliğin sonucu diyelim, çok geçmiş olsun. Arkadaşların da bahsettiği gibi 2.el satış yapılan siteleri takip etmekte fayda var. Çalan kişinin öyle bir "yeteneği" olmasa bile ondan satın alacak kişi bazen internetten satış yapabiliyor. Bir de bu hal civarına falan da bakmak gerek sanırım. Buralarda da bu işin piyasası oluşmaya başladı galiba :kötü:

yahu adamın elinde 3d film gibi görüntü varken ne letgosu arkadaşlar. görüntüyü polise ver kimliği çok kısa sürede bulunur.

@efeozata isterse çalan adamın kendisi elinde olsun, bilmediğim tanımadığım birine sattım diyecek, çoktan o bisikleti elinden çıkarmıştır. Forumda örnekleri var, 100 TL gibi cüzzi miktarlara satıyorlar hemen elden çıkarmak için, alan kişi de genelde bunun çalıntı olduğunu biliyor ve bir süre sonra o da bisikleti ya başka birine direkt olarak ya da 2. el satış sitelerinden satıyor. Yani olabilecek her türlü tavsiyeyi değerlendirmeli arkadaş, ilk iş zaten polise gitmeli, 2. el satış sitelerini takip etmeli, bit pazarı gibi semt pazarlarını dolaşmalı vs.

@Anonim keşke dediginiz gibi olmasa ama çok doğru söylüyorsunuz @efeozata polise gitmek ve suç duyurusu ilk iş olmalı ama ümit bağlamamalı kendi göbeğini kesmeli yoksa çok zor

@Anonim ne yani sattı diye dava düşecek mi polis bırakın satmış mı diyecek? o zaman paşa paşa ödeyecek parasını. sıkıyı görünce de kime sattığını veya nereye sakladığını söyleyecek.

Bu degil miScreenshot_2017-10-25-19-32-26.png

• Beğen
Tepkiler: Onur T
Geçmiş olsun. Geçtiğim yerlerde kendi Bisikletimize bakarken. İnşallah bulursunuz.

@kicker0713 çok geçmiş olsun, Mersin'de de hırsızlıklar çok oluyor. Bende de 2017 ghost kato 1 27.5 siyah beyaz olanı var gözüm gibi bakıyorum. elimden geldiğince dışarı kilitlemiyorum, üzüldüm. En kısa sürede bulmanız dileğiyle.

Geçmiş olsun arkadaşım bende Antalya da yaşıyorum inan çok üzüldüm, muratpaşa güvenlik mahallesinde yaşadığım halde kapımın önüne bıraktığım
spor ayakkabılarım bile çalınınca, bisikleti asla dışarda bırakmıyorum, biryere uğrayacaksam bırakmıyorum, Antalya yaşadığı göçten dolayı bu konuda
sıkıntılı hale gelmeye başladı dikkat etmek gerekir, umarım yapan ceza alır. Bu bir cinayet olsa yapan kişi o görüntülerle iki güne yakalanırdı. Suç suçtur
bu durum için inşallah sonuç alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
benim de Antalya Kültürde kron marka bisikletimi çaldılar Artık bisiklet alırsam odama getirip koymayı düşünüyorum

Ben hep odama koyuyordum @kronxc nereye gitsem gittigim yerde iceri koyuyordum. Ama babamin bi anlik tecrubesizliginden diyim artik, gitti bisiklet.

Kadro seri numarası ile bulana kasar uğraşabilirsiniz. Polislerin bulmasına cidden kolaylık sağlıyor. Geçmiş olsun

Geri