Scudo Sports

Ghost fotoğraflarınız buraya

@SevcanAlkan

Boyunuza göre 44 cm kadro ölçüsü birkaç tık büyük, size uygunu 38 - 41 cm aralığıdır. Ağırlıklı olarak asfaltta kullacaksanız dağ lastiklerini değiştirmenizde fayda var. Dişli lastik asfaltta gerçekten yoruyor, gereksiz hamallık yani. Ama üzülmeyin alternatifler var.

Hem asfalt, hem de toprak yolda kullanmak için tasarlanmış Cross - Şehir modeli..
(link)

SE 2000 modeli 2014 yılına ait. Sanırım 44 cm kadrosu kalmış, 27.5 modeli olan Kato 3 de hemen aynı fiyata denk geliyor.
(link)

En önemlisi deneyip, yakından bakarak almanızı tavsiye ederim. Bursa'daymışsınız zaten, size bu konuda yardımcı da olurum. Nereden almanız gerektiği ile ilgili..

Scudo
@SevcanAlkan panamao x3 ü yeni aldım, henüz az kullanmış olsam da bisiklet hibrit kategorisinin hakkını verir şekilde tasarlanmış gerçekten, bir kere kadro 7005, kilitli ön amortisör ve disk frenlere rağmen sınıfı için hafif bir bisiklet yapmışlar(13.3 kg). Lastik kalınlıkları ve dişler tam ayarında, ne aslfaltta yoruyor, ne de stabilize tarz engebeli yollarda üzüyor. Kadro iyi olduğu için eğer ihtiyaç duyarsanız ileri aşamada donanım geliştirirken daha fazla verim alırsınız. Gayet atak ve akışkan bir bisiklet, Hüseyin Bey'in tavsiyesine taze bir kullanıcısı olarak katılıyorum.

Bir de işe giderken ve haftasonu kullanımı için bisiklet bakıyorsanız kalın lastikle kendinizi yormayın bence de. Hibrit bir bisiklet alın, hem haftaiçi rahat edersiniz, hem de haftasonu ihtiyaçlarınızı da rahatlıkla karşılar. Benim hibrit bisikletlerde tercihim kilitli ön amortisörden yana, bu donanımın bisikletin kategorisine en uygunu olduğunu düşünüyorum. Yani hibrit diye geçen ince teker düz gidon aletler bence düz gidonlu yol bisikletleri. Mevzu hibrit kullanımsa kilitli amortisör gayet yerinde ve bu kategorinin bence olmazsa olmazı. Bisikleti biraz ağırlaştırması konusunu başka yerlerden telafi eden bir donanım bu kategoride. X3 ün 7005 kadro avantajı hafiflik adına burada da devreye giriyor. Ghost'u bence öne çıkaran temel etmen de zaten yine 7005 kadro kullanması. Çoğu kaliteli markanın(merida,scott gibi) bu segment ürünlerinde 7005 kadro pek kullanılmıyor.

@SevcanAlkan
Hocam ben de 3 gun önce Mosso.net ten bisiklet aldım boyum 166 S kadro(38-41) aldım iyi ki de s almisim m gerçekten büyük olurmuş tereddutin bu yönde ise hic düşünme s kadro al. Ödeme konusuna gelince aldığım bisiklet Mosso Legarda 1521 MSM sitelerinde 740/TL yazıyordu aradım 650 TL ye mailorder ile maximum kartıma 9 taksit yaptılar üstelik kargoyu da kendileri karşıladı. Mosso düşünürsen benim aldığım yeri değerlendir derim.

@Hüseyin Külcüoğlu

Cevabınız Teşekkürler, SE 2000 dediğiniz gibi 2014 modelmiş fark etmemişim, buyuk ihtimal Kato 3 alıcam o içime daha çok sindi :) Aksesuarları özellikle kaskı alırken bir bisikleçiye gidip deniyerek alıcam, Bursada Ghost satan Aydın bisiklet var sanırım bir ara oraya gidip fiyat almayı düşünüyorum.

@zgnclskn

@zgnclskn

@zgnclskn bisikletiniz gayet güzelmiş ben Kato 3 düşünüyorum ama Panamao x3 de aklımda :) Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız pedallar.

@crzypwrx

@crzypwrx Bilgi için teşekkürler, ben de S kadro alıcam bana o uyucak gibi duruyor. İnteretten alımda bir sıkıntı çıkar alamassam sizin söylediğiniz yerden almayı düşünücem. Mosso.net yazmıssınız ama bu adresste başka bir site çıkıyor sanırım bunu demek istediniz www.mossobisiklet.net.

DUZELTME: Dün siteye giriyordu ancak bugun girilmiyor: "This account has been suspended.Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.". Dün bakmıştım siteye.

• Beğen
Tepkiler: Ender şeker
mosso 1521 hyd spariş vereli 2 aya yakın oldu ayın sonunda bayi ile görüşüp gelmedi cevabını alırsam ghost se 1175 alacağım.bayi tavsiyesi olan var mi.1238,94 lira hb da.100 lira bonus veriyor ve 9a bölüyor.daha uygun fiyat bilen varsa deyiversin.boyum 185 cm 52 kadro iyi gider gibi

@SevcanAlkan Evet yanlış yazmışım sizin dediginiz gibi mossobisiklet.net olacak. Ben aldığımda açıktı site. Ankarada bi firma sahibi beni telefonla aradı bayağı da ilgilendiler. İsterseniz numarasını yollayabilirim özelden.

@Ender şeker
"Ne ola ki" derken? :islik:

@Ender şeker
Hocam diğer arkadaş da öyle söyledi isterseniz özelden sahibinin numarasını verebilirim.

Merhaba Ghost seven değerli forum üyeleri,
Facebook hesabımda herkese açık, bisikletim Ghost SE 8000'in (2014 Model) albümünü güncelledim. 380 adet fotoğraf var. Albümün en altında bisikletimin en son fotoğrafları mevcuttur. Facebook duvarımda da herkese açık bisikletimin HD bir videosu var. Siyah Ghost'uma aşığım... Saygılar.
Facebook Profilim : (link)
Facebook'taki Ghost SE 8000 albümümün bağlantısı :
(link)

Benim S kadro Panamao x3 ü bugün bıraktım, yarın M kadrosu kurulmuş olacak ve onu alacağım. Zaten hibrit olan bisikletimde kadro boyunu da hibrit bir ölçüde bırakmış oldum böylece, mtb ile yol arasında. Biraz daha spor bir kullanım verecek bana, herhalde daha uzun yollarda da eksikliğini hissetmem. :) Nihai bisikletime kavuşunca yeni fotoğraflarımızı paylaşırım.

@Osman Yener Acaba bisikletinizin modelini öğrenebilir miyim? :) Mtb bakıyorum ve sizinki süpermiş gerçekten.İnternetten bakacağım da :D

@Osman Yener Hocam sizde bir de Scott mı var? Bisiklet bilginizde dikkatimi çekti de

@zgnclskn evet yol bisikleti olarak scott kullanıyorum. Bisiklet bilgisi olarak ciddi bir bilgi birikimim olduğunu iddaa edemem. Bol bol kitap ve teknik yazılar okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama hiç bir zaman bilgi hedefim 2014 xtr'de şu özellik vardı, 2015 xtr'ye şu fonksiyon geldi, ultegra şu ağırlıkken 105 şu ağırlık şeklinde değil. Daha ziyade performansımı bir amatör olarak ne kadar artırabilirim üzerine odaklanmış durumdayım.

Geri