Scudo Sports

ghost farklıdır (cross 1300)

Tepki
17
iyi günler bisikletforum ailesi.yaklaşık 5 ay önce aldığım ghost cross 1300 bisikletimin resimlerini çekip koymak bu güne nasipmiş. bisiklet hibrit bisikletlerinin başlangıç seviyesi komponentlerine sahip. kadrosu 7005 aliminyum. bisiklet gayet hafif.vitesleri acera ama vites geçişleri neredeyse farkedilmiyor. lastikleri dişli ve 1.40 ebadında olmasına rağmen gayet hızlı ve yol tutuşu mükemmel. bisiklet gayet seri. kadrosu 53 cm fakat benim boyum 165 oldugu için bana biraz büyük geliyor ve top tube messafesi beni biraz yoruyor.farkederseniz seleyi en öne ayarladım. bir boy küçüğünü alsaydım diye çok pişmanım ama genel hatları olarak bisikletimi çok seviyorum. yani başlayan arkadaşlara tavsiye ederim. muadillerine göre bir boy önde olarak görüyorum.

Scudo
Hocam güzel bisikletiniz var güle güle pedallayın.Bu ghost marka bisikletleri nereden temin edebiliriz?Bir yerden kataloğu elime geçmişti.Şöyle bir baktımda uygun fiyata çok güzel bisikletleri var.

ben izmirde oturuyorum.izmirde satan bikaç yer var. internette de satan siteler var. google den bakabilirsin. sanırım türkiye pazarına ghost marka yeni girmiş.o yüzden pek tercih edilmiyor

• Beğen
Tepkiler: H.T
Bisikleniz güzelmiş iyi günlerde kullanın

guzel bısıklet gercekten begendım ıyı pedallar

kazasız bol pedallar

izmirde motisbisikletten aldim ben. ankarada da gungorler bisiklette gordum.

Sele ön-arka ayarı, sele ile gidon arasındaki mesafeyi ayarlamakta kullanılmamalı. Bu, sizin pedal çevirme şeklinizi değiştirir ve sonuçları olumlu olmaz.

https://2.bp.blogspot.com/__rlp8lMo9nk/SilIP8SvqwI/AAAAAAAAAFY/18t02DonCek/s320/seat_adjust.gif

Sele bu şekilde ayarlanmalıdır. Pedal öndeyken, diz kapağı, ayağın iç kısmındaki top şeklinde kemik ve pedal aksı aynı hizada olmalı. Bunun dışındaki ayarlar kasların verimli kullanımını etkiler.

Çözüm olarak olabildiğince kısa gidon boğazı alıp kullanmanız gerekiyor.

Hayırlı olsun. Gerçekten güzel bir üretim. Zaten yavaş yavaş GHOST'a doğru kayıyorum.

Konya da havzan da Velesbit te satılıyorlar. Bende alacağım ama trekking mi alsam cross mu karar veremedim.

Bende almayı düşünüyorum ama sezon geçtiği için modeli bulmak zor, modeli bulsak kadro boyunu bulmak çok zor.

Uğur bey öncelikle hayırlı olsun. bisikleti genellikle nasıl yollarda kullanıyorsunuz? amörtisör çoğunlukla kilitli mi yoksa kilitsiz mi kullanıyorsunuz? amörtisörsüz maşa alsaymışım dediğiniz zaman oluyor mu?

teşekkürler yıldırıma.bisikleti genelde asfaltta sürüyorum. bir bakmışssın 40 kmh oluyor. kısa mesafade kullandığım için kilitsiz. patika yollara girince de dağ bisikleti gibi olmasa da yeterince konforlu.amortisörü kilitleyince aynı olmuyor ama zaten lastik yanagı geniş olduğundan fazla sorun olmuyor. Allah nasip ederse zaten yol bisikleti komponentlerine sahip karbon maşalı bir fitness bisiklete geçmek istiyorum. yani ya karbon maşa ya da amortisör diyorum.tamamen kendi düşüncem.

Bu gün bende cross 1300 aldım. Ankara da 1300 tl cektiler, eskişehirden 1120 tl ye aldım. Giant escape 1 ile seçim konusunda çok tereddüt yaşadım ama seçimimi ghost tan yana kullandım. ugur bey sonradan maşa da değişiklik yapabiliyormuyuz

Çok güzel bisiklet, güle güle eskitin. Bu elciklerin mavi-beyaz olanından arıyorum nerede bulabileceğimi bilen var mı acaba?

Hayırlı olsun! kesinlikle doğru bir seçim yapmışsınız. görünüm olarak ta ghost çok daha güzel. Elinize ulastı mı bilmiyorum ama kaliteyi de farkedeceksiniz. odemeyi taksitle mi yaptinız peşin mi? maşayı degistirirseniz eger bisikletin geometrisi bozulabilir. zaten dengi amortisorlu bisikletlerden 0.5-1 kg hafif. uzun turlara çıkmayacaksanız değiştirmek istemezsiniz bile.

Geri