Scudo Sports

ghost 1150 nasıl arkadaişar !!

Tepki
1
Bisiklet
Sedona
Kadro :SE 7005 PG
Maşa
:Suntour XCT Kilitli Disk Fren TR:100mm
Çatal Yatağı
:Yarı Entegre
Gidon :Riser Alüminyum 620 mm OS 31.8 mm
Sele/Sele Borusu :Ghost VL-1535 / Ghost SP-602 Alüminyum 31.6mm
Arka Değiştirici :Shimano M28OSGS
Ön Değiştirici :Shimano XT50
Vites Kolu :Shimano SLM310
Orta Mil :CH-52 Kartuş Tip
Krank Takımı :Shimano FCM 131 42x34x24
Fren :Shimano 395 Hidrolik Disk
Lastik :CST C-1435 Siyah
Jant :X430 Disk Çift Kat Alüminyum Siyah
Göbek :KTD7F alüminyum, quick release
Arka Dişli :Shimano TZ21-7 Vites 14-28
Ağırlık :15.10 kg
http://www.merkezbisiklet.com/urun_imgs/ur_464_400.jpg

Scudo
Dostum bu bisikleti bir ara bende düşündüm hidrolik fren sınıfının en ucuz bisikletlerinden kalite açısındanda ayrıca bir laf vardır ghostun se 3000 altı alınmaz (nekadar doğrudur bilinmez) ama ben senin yerinde olsam biraz daha bütçemi fazlalaştırır kral bisiklet olarak rockrider 8.1 alırdım.Nedense btwin dünya çapında çok duyulmamış bir marka en iyi en ünlü market olur ya oda kaliteli gıda üretir 2 ye satar btwinde bimdir 1.7'ye satar ikiside yüksek donanımlıdır 1.7 lira olan daha iyidir az bişey.(rockrider 8.1 duyunca benim aklımda bu düşünce esiyor :D)

@Çağatay Y.

Btwin ve Bim Ne yaptın sen hemşerim :D

Merhaba,

Ghost SE 1150'i 6 aydır kullanıyorum,yaklaşık 2500 km yol yaptım ve şikayetçi olabileceğim herhangi bir büyük sorunla karşılaşmadım.Bisikletim şimdilik gayet iyi bir durumda,yalnız bisikletin donanım açısından ileriye doğru yetersiz kalan kısımı vites sistemi,onuda zamanla değiştirerek iyi sonuçlar elde edileceğini düşünüyorum. Onun dışında başlangıç için ideal bir bisiklet.Sizin yazmış olduğunuz donanım listesinde teker markası olarak CST C-1435 Siyah görünüyor,benim bisikletin üstündeyse SCHWALBE SMART SAM 26*1.95 DIŞ LASTİK bulunuyor bu farkın neyden kaynaklandığını anlayamadım.

@MertAG

Valla bende öyle bir duygu uyandırıyor.

Bende bu haziranda almıştım se1150 yi.. Açıkcası memnunum bi sıkıntısını görmedim bu fiyata çok ideal bir dağ bisikleti.Ayrıca bisikletin estetik görünümü de çok hoş görenler hayran kalıyor...

Geri