Scudo Sports

Gezegen Cemal Türkiye Turunda

Allah'ım kendisine hayırlı yolucuklar nasipeylesin. Çok güzel bir konu üzerinde gezisini sürdürüyor. Diyarbakır'dan geçmiş olsaydı kendisini ağırlamak isterdim. Olur da yolu düşerse bizler buralardayız :)

Yolun açık olsun Kaptan!!!

Scudo
selam ve saygılarla gezegen cemal abicim.daha balkanlara gidiceksin bi gelhele soluklan,bi çay iç bi anlat bize yolculuğunu.

Başka bir turcu olsaydı abarta abarta bitiremezdi turunu. Helal olsun diyorum. Ne güzel sessizce gitti sessizce geldi. Baktım medyada da oldukça yer almış. Garibim çok inandı ve gitti. Allah yolunu hep açık etsin. İsim vermiyeyim çekmeköyde bir yarışta tanışmıştık pantolonla yarışa girecek diye arka taraflara atmışlardı kendisini bayağı bir üzülmüştü. Bu kış günü üstsüz başşız turunu yapıyor. Gelince bizzat kendisini tebrik etmeye gidceğim.

bu sayın abimiz şekilciliğe öyle bir tokat atmıştır ki sesi ta erzincandan sivastan istanbulun göbeğine kadar gelmiştir kendisini canı yürekten kutluyorum.yoklukla giden bollukla gelir cemal abi yüreğindeki bolluklarla gelirsin inşallah.

@Ulaş
Bu felsefeyi aynen paylaşıyorum.
Başarılar diliyorum. :)

Geçenlerde biraz sohpet ettik inanamadım. Normal hayatta Günlük harcaması 1 TL Bu arada dün görüştüm Tokat'a varmış.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@Mesut Girgiç

Hocam özledik seni :)

kazasız belasız yolculuklar dilerim ayrıca delta bisiklete ve yaşilaya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.inşallah malatyayada gelir misafirimiz olur ağırlamaktan onur duyarız.

Cemal abi bu turu çok istiyordu. Çok seviniyorum. Bisikleti seven insanları bu yüzden seviyorum cesurlar. Başarılar.....

Ulaş bey soruma cevap alamadım. Ufak ta olsa bir karşılama töreni veya geldikten sonra bir toplantı düşünülmüyor mu?. Teşekkür ederim.

cemal abimize hayırlı yolculukar allah kaza bela vermesin. takip ettiğim kadarıyla cemal kardeş kendi çapında birşeyler yapabilmek için kendi başına yollara düşmüş. önceleri bir kaç kişi haricinde pek inanılmamış kendisine. inananlarda destek olmuşlar zaten. yollara düştüğünü duyanlara ama inanmayanlara konu olmuş, herkese arkasından gıptayla baktırmış. tebrik üstüne tebrik almış. helal olsun cemal helal.

Ulaş paylaşım için teşekkürler. Bende kendisini takipteyim. Çok güzel geziyor

iyi yolculuklar elazığ valiliğinede gel bisiklet yollarını artırsınlar :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2350731602401&set=a.1440829055406.2055522.1073431241&type=3&theater

@özençekçen

Kelimesi kelimesine çok güzel bir ifade, her şeyin vizyon olduğu günümüzde, bu güzel insan ve tur ancak bu kadar özetlenebilir. Aynen paylaşıyorum,

Gezgine elma dopingi

http://staticha.haberdns.com/resimler/haber_resim/2011-11/22/209642/209642_haber24_o.jpg

Bisikletiyle Türkiye turuna çıkan Yeşilaycı gezgin Cemal Azmi Başkaptan'a uğradığı Amasya'da Vali A. Celil Öz tarafından meşhur misket elması hediye edildi.

26 Eylül'de İstanbul'dan yola çıkıp, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan ve Kars'a gittikten sonra dönüşte Iğdır, Ağrı, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Sivas ile Tokat'ı geçen Yeşilaycı gezgine Amasya'da Yeşilay şubesi yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiği Amasya Valiliği'nde Vali A. Celil Öz tarafından içerdiği zengin potasyum sayesinde kan basıncını düzenlediği, adalelerin kasılmasını önlediği, sinirsel uyaranların iletimini kolaylaştırdığı ve ayrıca kolesterol düşürücü etkisinin olduğu bilinen bir koli misket elması hediye edildi.

Sigaranın zararlarının anlatılması ve sağlıklı şekilde yaşamak için örnek bir yolculuğa çıkan Yeşilaycı gezginin büyük efor sarf edeceği için elma ikram ettiklerini belirten Vali Öz, sigara kullanımının küçük yaşlara düştüğü Türkiye'de geçmişte sinemalarda, haberlerde, tiyatroda ve konserlerde sigarayla ilgili konulara dikkat edilmediğine dikkat çekerek, "Sigaranın, alkolün, uyuşturucunun neredeyse reklamını yapan görüntüler vardı. Şimdi bu konuda ciddi duyarlılık var. Artık hassasiyet gösterilmeye çalışılıyor" diye konuştu.

Amacının sağlıklı nesiller ve sağlıklı çevrelerin oluşmasına katkıda bulunmak ve insanların günlük yaşantılarında çevreci taşıt olan bisikleti kullanmalarını teşvik etmek olduğunu vurgulayan Cemal Azmi Başkaptan da, Vali Öz'ün yanı sıra Amasya ziyaretinde kendisine ilgi gösteren Yeşilay Amasya Şubesi Başkanı Halis Büyükbaktar ve Yeşilaycı arkadaşları ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdin Acar'a teşekkür ettiğini söyledi. Çorum'a hareket eden Başkaptan, 5 Aralık'ta İstanbul'a ulaşmayı hedeflediğini kaydetti.

22 Kasım 2011
(link)

Gezgin Cemal Çorum'da

Bisikletiyle (link)'yu gezen Cemal Azmi Başkaptan, (link) Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkaptan, madde bağımlılığına karşı mücadele etmek için kamuoyu oluşturma adına bisikletiyle (link) turu yaptığını söyledi.

(link) Yeşilay Cemiyeti'nin desteğiyle 34 ili kapsayan, "Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Çevre için (link) Turu" kapsamında (link)'da mola verdiğini belirten Başkaptan, "Buradan sonraki durağım (link) olacak. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı çevre için pedal çeviriyorum. Amacım, sağlıklı yaşam ve çevre için kamuoyu oluşturmak" diye konuştu.

23 Kasım 2011
(link)

Geri