Scudo Sports

"Gerizekalı" dedi ve gitti

Ruhpastası

Forum Demirbaşı
Tepki
328
İsim
Şafak Çalışkan
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
Dün gece eve gidiyorum kontrolsüz kavşaktan geçerken yan yoldan araç geldiğini gördüm ve beklemeye başladım. Adam kornaya bastı ama bana korna çaldığını farketmedim. Ben bekliyorum araç geçerken sağda oturan kız bana gerizekalı dedi. Arkalarından baktım acaba dururlarmı diye ama durmadılar. Dursalardı muhtemelen o kıza sağlam bi vururdum. Hiçte acımazdım.
Bu insanlar neden böyleler gerçekten çok kızmaya başladım.

Scudo
Neden vuracaksınız ki..
Gerek yok..

Memnun oldum ben de Şafak..
Soyadını da alabilir miyim..
Aynaya bak daha iyisini göreceksin..
Geri zekalı aynası duruyor karşında..

der geçersiniz.
Anlarsa dabi..

ruhhastasi diye okudum konu nick uyumu diyecektim :D

• Beğen
Tepkiler: 1 kişi
Hadi bu yine basit bir kelime. Küfür etse mazallah harp çıkartırım

@Mahmut Gökdemir
Bende katılıyorum. Benim yanımdan geçerken camını açıp ayı gibi böğürtü sesi çıkaranlar mı kğfür sallayanlar mı dersin yok yok her türlüsü mevcut

• Beğen
Tepkiler: ramazanndemir
Nedense kadinlarin trafikte bu tur taftali kaprisli cikislari beni mutlu etmistir. Tabi ironi...orada bile o tafrayi yapmalari cok gulunc. Siz de gulup gecseydiniz :)

Ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemeliydin.

@halil halil
Huysuzu cehenneme atsan odunlar yaş der. Onun kişiliği bozuksa ne dersen de nafile. Nato mermer nato kafa

Vay o...

Ağzımı bozmak istemiyorum, olabilir böyle şeyler.

Belki de gerçekten gerizekalıca hareket ediyordunuz. Beklememeniz gereken yerde bekliyordunuz belki de.

Korna çalan adamdan hiç bahsetmeyip, kıza acımayıp sağlam vurmaktan bahsetmeniz de ne kadar delikanlı olduğunuzu gösteriyor. Hem ilerizeka hem delikanlı... Süpersin Ruhastası.

Zeka ile hakaret bir araya nasıl gelir hiç anlamam.,
Elma ile armut gibi ..Ayrıca zihinsel farklılığı olanlarda toplumda her eylemi yapmalıdır.
Bisiklet yada başka bir araç her tür zeka tarafından kullanılabilir.
Zaten "Normal" lerden geliyor, başımıza ne gelmişse..
Bazen kendi eksikliğini başkasına yükler insan soyu.Ki o kendince yücelsin..

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Aklımın ırzına geçmeyi arzuladığını söylemişti bir zamanlar birisi. İlginç bir fetiş. Muhtemelen bir yerde oksijen tüketiyordur. Zira hayata dair tek amacının o olduğunu sanıyorum. Takılmamak lazım. Bu durumlarda haklı olsanız da ölebiliyorsunuz. Sonuç = Koca bir hiç.

@07yusuf gerizekalıca hareket etmiyordum, kontrolsüz kavşaklarda araç geçmeye çalışıyorsa köşede beklerim ben. araçla benim aramda neredeyse 15 mt var. ben ona engel değilim o bana engel değil. ama yine de yedik lafı. evet ağzının üzerine sağlam vururdum ve bu isteğim hala geçerli.
korna çalan adam bana yol verip "hadi sen geç" kornası çaldı ama kızın yaptığını yanına bırakmak istemezdim.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Her edilen lafı kafayı takarsak bu ömür geçmez. Karşıdaki kişiyi gerizekalı yerine koyup umursamazsanız standardı daha yüksek bir hayat yaşayabilirsiniz. Bizzat test edildi ve onaylandı...
Ayrıca anksiyete'ye ölüm...

absürt diyaloga girmemissin en azindan bosver. Daha önce basina gelmedimi böyle hadiseler.

Geri