Scudo Sports

"Gerizekalı" dedi ve gitti

Pazar günü sahildeki sürüşümden dönerken bir taksinin arka koltuğunda oturan bir kadın benim bacağıma sigarasını attı.Durdum ve içimden ağzıma ne geldiyse söyledim.Eğer yol açılmasa ve o taksi ilerleyemeseydi o sigarayı yolcunun direk yüzüne atardım.! İnsanlar cidden çok sorumsuz ve çevreyi kirletir oldu.

Scudo
Çokta şeyetmemek lazım hattızatında. Hem büyük nefretlerden büyük aşklarda çıkabilir netekim.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Aynı türden bir olay benim başıma bir farkla geldi. Gündüz kırmızıda beklerken , sürücüsü erkek olan son model bir mercedesin yolcu koltuğunda oturan 30-35 yaşlarında bir bayan AŞKIM NEREYE? diye seslendi. Erkek dese sinirlenirdim ama kadın deyince bir garip oldum. Hoşuma gitti o an. Gülümsedim :)

Abartmaya gerek yok sadece fikrini dışından belirtmiş.. Daha ağır bir söz de söyleyebilirdi.

bisikletim için ayna alalı beri, önüme bakmaktan daha çok aynadan arkaya bakar oldum..
bir araç sahibi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, araç sürücülerinin hepsi kafayı yemiş..
daha kendi aralarında anlaşamıyorlar geçinemiyorlar bir de bizim bisikletlere mi anlayış gösterecekler..

trafikte bırakınız geçsinler bırakınız gitsinler.. inanın bazen durup beklemek en güzel reçete ;)

Bu tip insanları takmamak gerekiyor. Kimse durduk yere bir insana hakaret etmez demek ki canı sıkılmış :)

İyi ki vurmamışsınız. Bisikletli genç bayanı darp etti diye tv haberlerinde bisikletlilerin imajını alt üst ederlerdi.

Geçen gün çevre yolunda beni geçen şahin araçın içindeki şahıs iki elini birbirine "Şak" diye vurup hareket çekti. Ne yapacaksın. Tebessüm ettim sadece. Adam böyle şeylerle mutlu oluyor demekki :)

Her söyleneni duymamak lazım, doğru. Ancak insanlar da nedense iyice arsızlaştı, tahammülsüzlük hat safhada. Artık kadınlar bile adamlara diklenir oldular. Sokağa çıktığın vakit her şeye hazırsın, pimi çekilmiş bomba gibi. Allah yardımcımız olsun, gidişat hiç iyi değil.

şeker taşıyacan usta yanında işe yarıyor :)

Şekermi dağıtalım denyolara ha haha..

Geri