Scudo Sports

Gerçekten de bir profesyonel gibi antrenman yapmalı mıyız?

bu tarz yazılar genelde hiçbir fikir vermiyor proların antrenman programları sır gibi saklandığına inanıyorum ya da ben bulamıyorum:D stravada takip ettiğim prolar sadece koşu paylaşıyor indoor training falan arada yalandan 50 kmlik grup sürüşü geliyor bakıyorum ben bu yıl daha çok sürmüşüm ondan:d
Genelde paylaşmıyorlar, paylaşım yaptıklarında ise sadece hız değerini görebilirsin watt, nabız gibi verileri nerede ise hiç paylaşmazlar yada antrenörleri paylaşmasını istemez rakipleri görmesin diye. Tabii bu dediğim kaptan rolündekiler için geçerli. Orta düzeyde yardımcı sürücülerin genelde herşeyi görünüyor.

Scudo
yazıdaki emek için teşekkürler öncelikle.... yalnız bence de profosyonel olan hiçbir takım veya fert antreman programını aleni bir şekilde paylaşmıyor ki bence doğal birşey.... o programla zeten adı üstünde yarışmaya hazırlanıyor ve rakiplerini egale etme derdinde niye paylaşsın ki..... bence herkesin antremanı bireyseldir ve kişiye özeldir.... herkes kendi antreman programını belirleyebilir. çok zor değil.... sınırlarınızı limitlerinizi görüp planlamayı yaparsınız koşullarınıza uygun şekilde

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Serkan Mıstınoğlu hocam eyvallah, yazı harika olmuş, alacaklarımızı aldık, bu strava olayını merak ettim baktım, ilginç bir şey bir de arabadan kayıt:), hayır cumhuriyet altınımı takıyorlar çok yol alana, şaka değil gerçekten bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri