Scudo Sports

Genesis marka nasıldır?

Bisikletsurenadam

Daimi Üye
Tepki
124
İsim
Emrulah ALTAN
Bisiklet
Diğer
Merhaba bisiklet severler. Bu gün sahibinden.com da bakınirken bu markaya rastladım sizce bu marka nasıldır? scott trek vs. gibi mi yoksa salcano bianchi vs. gibi midir ? (salcano bianchi ye kesinlikle kötü denilemez oldukça f/p ürünleri üreten ender firmalardandir )

Scudo
Sanırım sizin baktığınız Genesis ile benim söylediğim Genesis farklı.

Sizin baktığınız bisiklet Avusturya menşeli bir firma, benim bahsettiğim İngiltere menşeli.

Sizin baktığınızın 0'ı 599€ ( (link) ).

Ancak bu marka hakkında bir fikrim olmadığı için bir şey diyemiyorum.

Anladım google de genesis bike yazınca ilk olarak bu bisikletin olduğu sayfa çıkıyor doğrusu bende ilk defa bin gün öğrendim bu bisiklet markasını

evet baktığım o ama firma aynı yani genesis marka bir tane ve belirttiğiniz ürün bu şirketin bir ürünü

@Bisikletsurenadam

Sizin baktığınız Genesis ile benim bahsettiğim Genesis ayrı..

Benim bahsettiğim; (link)
Sizin baktığınız; (link)

Bunu özellikle belirtmemin nedeni şu, eğer bu marka hakkında yorum aratırsanız internette, çok büyük ihtimalle, ilk sıradaki marka hakkında okursunuz. Çünkü özel ve güzel bir markadır Genesis ((link) olan :)).

anladim birader ama aynı firma bu ikisi bakhttp://(link)
(link)
demek istediğin sadece siterin arayuzleri farklı birinde ürün daha fazla ama ufak tefek farklılık tıpkı yurt dışında ve burada satılan modellere olduğu gibi ama genesis bisiklet tek firma ve ingiliz menşei kalitesi hakkında sizden başka bilgi veren kimseye rastlamadım :(

Geri