Merhaba. Forum sitesine yeni kayıt oldum. Başka bir forum sitesine de yazdım. 17 Yaşındayım. Beldeyama memphis bisiklete sahibim. Adını belki yanlış biliyorumdur. Bir kaç ay önce ilk kazamı yapmıştım. Bisikletle düşünce bir çok ayarı ve fren sistemi bozuldu. Artık bu bisikletle uğraşmak istemiyorum zaten çok ağır geliyor bana. Bunun üzerine Eylül Ekim gibi yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Biliyorsunuz araştırmak güzeldir. Birde yaz ayı olduğu için bisiklet fiyatları biraz daha yüksek olur.
Neyse uzatmadan ortalama 500 TL gibi bütçem var bisiklet için. İstanbul'da yaşıyorum. Kullanım amacım spor,hobi. Rahat ve zırt pırt sorun çıkartmayacak. MTB Ön amortisörlü, fren konusunda kararsızım. Bana bu kriterlerde bisiklet önerir misiniz? Birde Boy 175 cm, kilo 65 buna göre kadro boyu falan kaç olmalı?
Şimdi bisiklet alıyoruz kasksız olmaz. Aklımda olan aksesuarlar kask ve eldiven başka gerçekten lazım olabilecek malzemeler neler? Başka ne almalıyım? Uzmanlardan öneri bekliyorum.
Şimdiden cevap veren arkadaşlara, büyüklerime teşekkür ederim. İyi geceler.
Neyse uzatmadan ortalama 500 TL gibi bütçem var bisiklet için. İstanbul'da yaşıyorum. Kullanım amacım spor,hobi. Rahat ve zırt pırt sorun çıkartmayacak. MTB Ön amortisörlü, fren konusunda kararsızım. Bana bu kriterlerde bisiklet önerir misiniz? Birde Boy 175 cm, kilo 65 buna göre kadro boyu falan kaç olmalı?
Şimdi bisiklet alıyoruz kasksız olmaz. Aklımda olan aksesuarlar kask ve eldiven başka gerçekten lazım olabilecek malzemeler neler? Başka ne almalıyım? Uzmanlardan öneri bekliyorum.
Şimdiden cevap veren arkadaşlara, büyüklerime teşekkür ederim. İyi geceler.