Scudo Sports

gecırdıyım rahatsızlıktan dolayı aranızda yokum

morukcum çok geçmiş olsun, ya birlikte sigarayı bırakıp yeni bisikletinle tozu dumana katacaktık be, neyse sıkma canını son baharda süper havalarda süper turlar yapacaz birlikte!

Scudo
okudum ve cidden çok üzüldüm. okuması böyle ise, sıkıntısını yaşayan sizsiniz ve sanırım çok zordur.
ama acilen aramıza dönmeniz için güç, kuvvet, moral ve sağlık dliyorum sizin için.çok çok geçmiş olsun şimdiden..

Geçmiş olsun adiga... Genç adamsın, bu hastalığı doktorların talimatlarına da uyarak kısa zamanda atlatırsın. Takma kafana...

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun. çok ciddi hastalık.
lütfen kurallara ve yasaklara çok dikkat et.
sakın su 'testis'i su yolunda kırılır deme:)

ersin geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda kendini toparlarsın. kendine iyi bak:60:

görüşmek üzere.

herkeze cok tsk. edrim ESKİŞEHİR'e geldim carsamba saat 10 da ameliyat olacagım inş. en kısa zaman da donecegim bu arada konur abı ben sıgarayı bıraktımm :D senıde beklıyorum bugun 10. gun... tammamen ıyılesene kadar sızı buradan takıp edecegımm

• Beğen
Tepkiler: gizer
Çoğumuz uzun yol turlarına çıkıyoruz çok bisiklete binmekten kaynaklanabilir mi bu hastalık?

Geçmiş olsun Ersin,en kısa sürede iyileşmeni temenni eder:) başarılı 1 ameliyat we acil şifalar dilerim.....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geçmiş olsun bir an önce sağlıgına kavuşmanı dilerim

bakım cok önemli

iyi günler

EVETT... dondummmmm ama sadece bisikletforum'a işallah ilerde bısıkletın basınada donecem herkeze tsk.ederim amelıyatım guzel gectı haftaya pazartesı de Antalya'ya donuyorumm cok ozledım oraları... herkeze ii pedallamalar ve slmlar bı soru vardı dıkatımı ceken uzunsure bısıklet kullanmaktan ortaya cıkarmı dıe ondan kaynaklanmıyormus bende sordum onu erkeklerın % 30 da cıkarmıs 30 yas sonrası ama bende erken cıkmısss

@adiga_

Ersincim geçmiş olsun
Çok sevindim . Senden haber bekliyordum. İyi haberlerini alınca rahatladım. Hadi geçmiş olsun. Yakında Antalya ya gelirsin. Gelince haber ver sana ziyarete gelelim.

Görüşmek üzere.
Sevgi ve selamlarımla.

evet ben sormuştum merak ediyordum şimdi pedallamaya devammı yani ?birde bilgilenme açısından hastalığının belirtileri neydi ?Geçmiş olsun yeniden

valla genelde kımsede belırtı yapmazmıs insanlar cocugum olmuyo dıe 30 yas sonrası doktora gıderlermes cok az kısıde belırtı yaparmıs bendekı belırtısı yumurtalıktan kasıklara vuran aralıksız sureklı agrı darbe almıs gıbı ii pedallamalar saglıklı gunlerr

Geri