Mehmet Çınar
Aktif Üye
- Tepki
- 234
- İsim
- Mehmet ÇINAR
- Bisiklet
- b'Twin
Ne kadar kor nokta bilmiyorum ama bi istatistik yapsalar bisikletci kaynakli kazalarin %80 i yokustan inerken oluyordur.Selamlar..
Pazar günü arkadaşlarla kısırkaya'ya gidiyorduk kemerburgaz Kent ormanı üzerinden.. Kısırkaya yolunu bilen bilir inişli Çıkışlıdır sürekli rampalar olduğu kadar sert inişler de mevcuttur.. Kısırkaya'ya ulaşmak üzere birkaç km kalmışken yolun ortasında araba park etmiş. Durmuş mu artık bilmiyorum ama yolun ortasında bekliyordu. Tam dönüşün orada kör noktada kaldığı için fren sıksam da tutmadı (diskler ısındığı için Fren mesafesi uzamıştı) haliyle araca arkadan bindirdim. Ardından bagaja yapışıp gerisingeri sırtüstü Bisiklet İle birlikte düştüm. Sol el bileğimde ve sol ayak bileğinde şişlik var aksayarak yürüyorum. Bisiklette Ön akord bozuldu, arka heybenin bagaj bağlantı dikişleri koptu ve Ayna kırıldı. Ayrıca amortisör de boşluk oluştu havalı rockshox Paragon gold solo air maşa. Umarım ciddi birşey yoktur onu da toparlayınca göstereceğim. Konumuza gelecek olursak adamlar arabadan indi iyi misin kardeşim vs. Aralarında bir tane yaşlı dayı vardı görmüyor musun arabayı dedi sen suçlusun vs. Dedim sen neden yolun ortasında arabayı bırakıyorsun ben değil başka araç da çarpabilir kör noktada kalıyorsun dedim. O ara arkadaşlar döndü geldi. Baktılar dayı hala bağırıp çağırıyor adamın üstüne yürümeye kalktılar zararı karşılayacaksın falan. Adamların çirkefliğinden ve mahkeme süreçlerinin gereksiz uzun olduğunu bildiğim için ortada mobese vs de yoktur kanımca. Tamam dedim konuyu kapattım. Şükür az bir hasar ile atlattım bisiklette de çok birşey yok ama amortisör kısmı kafamı karıştırıyor içeri doğru giren kısımda bir boşluk oluştu gidonda hissediyorum onu. Furş vs sağlam elimle kontrol ettim birşey yok ama ön freni sıkıp bisikleti ileri geri yapınca amortisör içeri doğru girip çıkıyor biraz boşluk oldu. Evvelinde yoktu. Konuya hakim arkadaşlardan bu konuda da yardım istiyor gelmiş geçmiş olsun diyorum Allah beterinden saklasın hepimizi.
Ne kadar kor nokta bilmiyorum ama bi istatistik yapsalar bisikletci kaynakli kazalarin %80 i yokustan inerken oluyordur.
Kor nokta olmasın?? Carp yine haklısın. Durulmamasi gereken yerde duran her zaman suçludur. Bu kadar basit.hocam baya baya kör noktaydı yani dönemeçi döndüm ardından araba belirdi yolun ortasında, çarpışmam da bir oldu.
Kor nokta olmasın?? Carp yine haklısın. Durulmamasi gereken yerde duran her zaman suçludur. Bu kadar basit.
Keşke karşı şeride falan atlasaydını dicem de o da anlık zor oluyor kitleniyor insanmalesef öyleydi yoksa önceden farketsem baştan fren sıkarak inerdim zaten, köy yollarında da rahat süremeyeceksek nerede süreceğiz
Keşke karşı şeride falan atlasaydını dicem de o da anlık zor oluyor kitleniyor insan