Bende şöyle bir paylaşımda bulunayım, grup sürüşlerinde turlarda vs önünüzdeki arkadaşınız ile sürekli bi fren mesafesi bırakın. Performans sürüşlerinini bilmem ama normal grup turlarında buna dikkat edin ve sürekli konuşun. Sollarken solundayım diye uyarın. Önde gidiyorsanız sorun teşkil edebilecek çukur mazgal, yabancı cisimlere karşı arkanızdan gelenleri uyarın. Birde sağdan sağlamaya çalışmayın. Başıma geldi ondan paylaşmak istiyorum solumdan kamyon hızla geçiyor refleksif olarak sağa yanaşıyorum bi bakıyorum ordan bisikletli arkadaşta beni geçmeye çalışıyor risk yaratıyor.
Başıma gelen ilk kazam ise şu şekilde oldu, öncü grup kasis hakkında uyarmayı unuttu, önümde kapalı olduğundan görüp yavaşlamak için biraz geç oldu, pozisyon alıp frenledim(hızım 30km ye takındı) frenlememle birlikte beni sağolsun dibimden takip eden arkadaşın bana sağdan çarpması bir oldu ben yine toplayıp düz gitmeye çalışırken yana doğru devrildim bende ve bisikletimde hiç bir sıkıntı yoktu çizik dahi ama arkadaşın kolları diz ve dirsekleri yaralanmıştı. Belki benimde hatam var frenlediğimi söyleyebilirdim ama çok ani gelişti zaten benim frene basmam ile arkadaşın benle birleşmesi bir oldu Allahtan daha büyük bir netice ile karşılaşmadık. Siz siz olun grup sürüşlerinde sürekli konuşun ve önünüzdeki ile frenleme mesafesi bırakın.