Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@chnkrmz sınavları hallediyodum la birde başımda bi bela var hayırlısıyla halledecem :D

@BF Okuru abi campy de bana hoş geliyo ama bi 100 150 dolar dalar bana veloce alsam. şeytan diyo sat pisikleti masraf filan edemezsin zaten diye de bakalım :D

@Anonim ne bi ceylan eder ne de bi ibo :D davullu zurnalı olacak müzik :D

Scudo
Eeeyy gececiler. Nedir bu kulübün hali? Neden kimse yazmıyor buralara :)

Yorgunuz reis. Aslında aslı Üşüyoruz reyiz idi ama olsun :)

çalışmaca :) saat 5:30'da antrenmana gideceğim yokuş yapalım dedik. saat 3 oldu.. :) bakalım nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Samet Arslan 13 km yokuş çıkacağız :) amaç zamanı biraz daha geliştirmek :) öncelerden ki kayıt aşağıda.

Max hız 82 imiş vayy :))

(link)

@BF Okuru Yaz geldi işler yoğunlaştı tabi. Gerçi yazılım işi hep yoğundur. Zor iş valla.

@BF Okuru Bi Trabzon yaptım, döndüm. İstanbuldayım şimdi. Çıkış işlemlerini hallettim. 1 haftaya da geçici mezuniyet belgem çıkar. Daha da uğramam KTÜ'ye :p iş kovalamaya başlıyorum yavaş yavaş :) Sen neler yaptın? Taşınmışsın yine, ada değiştirmişsin :)

@Samet Arslan Çok iyi çok iyi, hayırlısı artık. kovala yoksa yakalanmaz bak :D
Aynen belize'ye gidicem gene :D bu sefer @Alperen Haner bakalım gelecek mi benle, orda kebap sözlüm var ona :ssrtcbya: bakalım nasıl olacak :kptmya: Yaz geldi ama ramazan'da bir yere kaçamıyorum. Ramazan sonra adalar beni bekler.

10 gündür falan da kimse bişey yazmamış buraya hee tabi @chnkrmz gündüz kulübü açınca millet oraya doluştu :ssrtcbya:

@BF Okuru Bana bildirim gelmiyor ordan yahu. Aktif mi bir fikrim yok. Adalar derken hangi adalar? :)

offf saat 3 e kadar uyudum ben ya :D
@BF Okuru bu arada xc51 ler sipariş edilmiş 1 hafta ya bendeler inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru 61 mi söyleseydim acaba :kötü:
mavcud pedalları kullanayım da sonrada xt pedallara da geçicem inşallah

@chnkrmz

Yokya buda yeter sana, napıcaksın 61 ile UCİ filan mı :ssrtcbya::ssrtcbya:

@Samet Arslan
Para bu herzaman bulunmuyor :D

Geri