@Anonim öyle adamlar pitbull ile artislik yapıyo. gelsinler balporsuğuna yapsınlar aynısını bakım noluyo. yer valla pitbulu ufacık parça için koca pitonu öldürüyo
Yakalarsan kırarsın . Dikkatli gidiyorum bisikletlileri görünce. Öncelik onlarda her zaman fakat bakkal bisikleti kullananlar çıldırtıyor beni. Koruma yok kot pant gömlek işe gidiyorlar. Birde yolun sağını değil solunu kullanıyorlar
Ne yazık ki bir diğer düşmanım kurye motorları Sağıma yanaşıyorlar ne yapmak istedikleride belli değil yavaşlıyorum onlarda yavaşlıyor hızlanıyorum onlarda hızlanıyor araç dikkat çekiyor onamı bakıyorlar bilmiyorum ama zor duruma düşürüyorlar
@chnkrmz@Anonim Beyler bu bal porsuğu çok acayip hayvan diyollaa... Kobra zehirinden falan etkilenmiyormuş, yaban arılarının kovanına falan dalıyormuş. Çok enerji harcamadığından çok besin de istemiyor. Kaktüs gibi resmen
@Samet Arslan youtubede var videosu kobrayı yerken ölmesi gereken zehirden sadece uyuya kalıyo sonra ayılıp baygın kafayla kobrayı yemeye devam ediyo aslan alıyo ağzına bildiğin ısırıyo ama diş geçiremiyo
Yoğunluk akşama sarkıyor ne yazıkki ara ara buradayım
Merida scultura 300 alacağım cumartesi günü. Gümrükten çekildi bugün yarın vakit ayırabilirsem yarın ama çok zor bir ihtimal.. cumartesi sabah 8 dedi mi bisikletçinin önünde olacağım @Mr. BlacK
@Mr. BlacK eşimin masterını ben yapıyorum resmen üstüne benimki var bide.. 2x tez 1x iş.. 100x bisiklet araştrıması anlaşması eksiklerin giderilmesi falan valla zor
@Yavuz SOYLU İşiniz sandığımdan da zormuş özellikle ekstra tez olayı Hangi bölüm peki? Ben bir kaç üniversite sonunda özgürlüğümü ilan ettim, artık yeni bir üniversite okumaya enerjim kalmadı
@Mr. BlacK eşim cocuk gelişim okudu şimdi özel eğitim üzerine master yapıyor ben end. müh. bitirdim işletme üzerine.. valla ikiside berbat normal uniyi zaten 8 senede bitirdim neyime arkadaş
@Yavuz SOYLU 8 sene demek güzelmiş çift dikiş, ben de 8 sene olmasa da ona yakın bir zamanda bitirmiştim hayat sonuçta yaşamaya değer Bu arada yol bisikleti alacaksınız sanırım karar verdiniz mi?