Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Anonim öyle :D adamlar pitbull ile artislik yapıyo. gelsinler balporsuğuna yapsınlar aynısını bakım noluyo. yer valla pitbulu :D ufacık parça için koca pitonu öldürüyo :D

@FelixTheCat alırlar ama trafikte dikkatli ol yoksa bi ayna daha alır takarsın :D kökunden sökerim çocuklara benzemem :p

Nokia olarak msjlarımın iphonedan hakaretinden sonra bide resim yukletmiy ben çok kızdii çok kızdii abla

Yakalarsan kırarsın :p. Dikkatli gidiyorum bisikletlileri görünce. Öncelik onlarda her zaman fakat bakkal bisikleti kullananlar çıldırtıyor beni. Koruma yok kot pant gömlek işe gidiyorlar. Birde yolun sağını değil solunu kullanıyorlar :acpsnr:

@FelixTheCat ben bisikletle onları ezmek istiyorum araçta sen dusun :D ama yok bisikletede ehliyet gelmeli bi noktadan sonra :D

Ne yazık ki bir diğer düşmanım kurye motorları :( Sağıma yanaşıyorlar ne yapmak istedikleride belli değil yavaşlıyorum onlarda yavaşlıyor hızlanıyorum onlarda hızlanıyor araç dikkat çekiyor onamı bakıyorlar bilmiyorum ama zor duruma düşürüyorlar

@chnkrmz @Anonim Beyler bu bal porsuğu çok acayip hayvan diyollaa... Kobra zehirinden falan etkilenmiyormuş, yaban arılarının kovanına falan dalıyormuş. Çok enerji harcamadığından çok besin de istemiyor. Kaktüs gibi resmen :D

@Samet Arslan youtubede var videosu :D kobrayı yerken ölmesi gereken zehirden sadece uyuya kalıyo sonra ayılıp baygın kafayla kobrayı yemeye devam ediyo :D aslan alıyo ağzına bildiğin ısırıyo ama diş geçiremiyo :D

@chnkrmz Üniversiteden yakın bir arkadaşım anlatmıştı bana da :D Çok ilginç. Nehire falan düşüyormuş, akıntıya bırakıyormuş kendini :D

iyi geceler dostlar :)

Bu gecede buradayım iyi geceler arkadaşlar..

Yoğunluk akşama sarkıyor ne yazıkki :) ara ara buradayım :)

Merida scultura 300 alacağım cumartesi günü. Gümrükten çekildi bugün yarın vakit ayırabilirsem yarın ama çok zor bir ihtimal.. cumartesi sabah 8 dedi mi bisikletçinin önünde olacağım :) @Mr. BlacK

@Yavuz SOYLU O yoğunluk bende de mevcut maalesef, işten güçten anca vakit kalıyor gerçi gündüz de ara ara girebiliyorum siteye

@Mr. BlacK eşimin masterını ben yapıyorum resmen üstüne benimki var bide.. 2x tez 1x iş.. 100x bisiklet araştrıması anlaşması eksiklerin giderilmesi falan valla zor :)

@Yavuz SOYLU İşiniz sandığımdan da zormuş özellikle ekstra tez olayı :) Hangi bölüm peki? Ben bir kaç üniversite sonunda özgürlüğümü ilan ettim, artık yeni bir üniversite okumaya enerjim kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Mr. BlacK eşim cocuk gelişim okudu şimdi özel eğitim üzerine master yapıyor ben end. müh. bitirdim işletme üzerine.. valla ikiside berbat normal uniyi zaten 8 senede bitirdim neyime arkadaş :)

@Yavuz SOYLU 8 sene demek güzelmiş çift dikiş, ben de 8 sene olmasa da ona yakın bir zamanda bitirmiştim hayat sonuçta yaşamaya değer :) Bu arada yol bisikleti alacaksınız sanırım karar verdiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Geri