Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Ugur Basdag hoş buldum. Havada Kartal, karada Kaplan, denizde de Vatoz en sevdiğim hayvanlardır. Gerçi kedigillerin hepsini seviyorum.

Ama son günlerde tilkiler de hoşuma gidiyor. Mozilla Firefox kullanmıyorum ama buna rağmen tilki çok şirin:

Bu videoyu seyrettikten sonra Mozilla ve Chrome kullananlar karşı karşıya geldiler:

21288 dosyayı görüntüle

@chnkrmz sıfırdan yap sil gitsin daha iyi yaparsın :D

@Alperen Haner hoş buldum :)

Scudo
@Anonim ozaman seni naruto izlemeye davet ediyoruz :D
olayıda buldum. programın ayarlarından metrik yaptım oldu :D

Geceye bisikletimi satarak başladım :) yol bisikleti ile devam edeceğim hadi hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim naparsın ekmek parası karın doyurma çabaları. :D

@Yavuz SOYLU

konuyu inceledim umarım emektar bisikletinize başkaları iyi bakar hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@chnkrmz bol kazançlar diyeyim o zaman :D

@Alperen Haner sana da paylaşmam gerekiyor bunları kaç gündür telefondan bile paylaşmadığım kimse kalmadı.

http://cdn.shockers.de/out/pictures//master/product/1/10246.jpg

ABD'de ve ABD'ye ait Guantanamo Kampında mahkûmlara tulum giydirilme sebebi, gardiyan ve güvenlik görevlileri tarafından kolayca takip edilebilmeleri içindir. Ancak, ABD'nin her yerinde bu renk geçerli değil. Yani mahkûmlara giydirilen kıyafetler eyalet ve suç derecelerine göre değişiklik gösterebiliyormuş. Bu tulumların bir diğer amacı da kaçışı zorlaştırmak üzere ayarlanmış olmasıymış...

:D :D :D

@Alperen Haner Ben zaten mtb yi hiç dağda taşta kullanmadım ki :) yola çok direndim gidonu yüzünden ama yol lobisi ele geçirdi beyin hücrelerimi hahah

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim bak bunları izliyorum

@Alperen Haner Merida scultura 300 tiagra alacağım. Kıbrısta çok fazla marka bulamıyorum çünkü. Trek Ghost mosso corratech ve merida var adam gibi markalardan hatta salcono bile yok.

illa race modeli isteyince 2 markaya düşüyor seçenek. Merida yada trek.. Trek e güç yetmiyor :) tiagra setlisine 4000 diyor.. Merida aldım. o bile 3400 lira bandında.. seçenek olmayınca Bende kaporasını yatırdım cumartesi teslim edecekler :)

@Anonim Para harcamadan hallettim sorun yok :D şu ara çocukları gözlüyorum bir yakalasam sevicem çok güzel.

@FelixTheCat bak bu süper işte sevindim senin adına. Şimdi bisikletini değiştirme zamanı geldi ama Ali gibi Salcano kullanma artık. Gel sen beni dinle Cannondale al bir tane :kedicik:

Geri