Scudo Sports

Gececiler Kulübü

iyi akşamlar millet nassınıs inşallah

Scudo
@chnkrmz çok şükür sen nasılsın bea

aynı beaa. bu gün işe bisikletle gidemedim moralim çok bozuk :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@chnkrmz bende bakıma götürücem süremiyom

@Ghost bisikletin nesi var neylik bakım lazım.

@chnkrmz hastaneye geldim hacı be :D gelmişken de pederi göreyim dedim adamı az görüyoz zaten :D

beytepe ye de uğra benim komutanlara selam söyle :D

@Atilla Gobel grubumuzda gece eğlenceleri. sınırsız büfe. isteyene meyva suyu isteyene sadece su. dans oyun ve her türlü eğlence. ayrıca havuz partisi düzenliyoruz. :D katılmak istiyorsan bağış yapabilirsin yeterli para toplandığında gerçekleştirices :D :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Atilla Gobel Adları gececi bunların. 12 dedin mi yatıyor hepsi. Sabah, öğlen falan konuşuyorlar bazen.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz yok dayoğlu ben askeri yerlere uğramıyom artık :D en son yaka paça atmışlardı da :D

@Atilla Gobel etkinlikler yaz boyu devam edecek :D

@Antecurs finaller filan başlamadı hacı ondan böyleyiz :D

@gamzece bir de bana sor :D kendimi şöyle halaya veresim var :D

@Alperen Haner Sincan da bisikletçi var mı bilmiyom ki :D

@chnkrmz normal Genel Bakım ben temizledim zinciri ruble vs. Yağlanacak frenle vites ayarları yapılacak

@Ghost bi yenimahalle taraflarına bakasım var ama balgata çankayaya gitmeye üşeniyom ben :D kalkıp kızılaya bile gitmem kolay kolay o derece :D

@Alperen Haner bu saatte açık yer de yoktur ki yoksa Delta bisiklete giderdik bize çok yakın

@Ghost yarın napıyon müsaitsen bi alışveriş yapalım :D zaten jantlarımda lastiklerimde gelmemiş hala kargoda :(

@Alperen Haner kısmete bak ya yarın yakın bi tanıdığın düğünü var yoksa Yarın gidilirdi aslında

@Ghost lan zaten bizde de şans olsa ohooooo :D :D neyse başka zamana ayarlarız yada başka bi ankaralı gelirse onu yakalarım :D

Geri