Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner arada bir kendimizi gösteriyom bilinç altına koyuyom kendimizi :D
ki bizi gördüklerinde burası bisiklet yolumu diye kendi kendine söylensinler bisiklety yoluna gelince de yolumuzda mangal yapmasınlar bizi hatırlasınlar :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz Onlar bisiklet yoluna gelince unuturlar bisikletleri yine. :D

Ben de bisikletime bakımı yaptırdım bu gün. Sürüşümün bu kadar değişeceğini tahmin etmiyordum. Ya ben daha bozulduğunu anlayamıyorum. :p
İç lastik değiştirmeyi de teorik olarak öğrendim.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
nerelerine baktılar bisikletin @gamzece :D

@chnkrmz Akord ayarını yaptılar. Viteslerine baktılar. Bir de frenler...

Ve yanında uygulamalı lastik nasıl değiştirilir, zincir nasıl yağlanır eğitimi... :D

vaay eğitim bedavaya geldi yani :D

Yine aldım bir şeyler tabii. Bisikletin eksikleri de al al bitmiyor. :D

Bedavaya gelen şeyler; eğitim + Sibobu araba sibobuna çeviren minik aparat.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Merhabalar. Bu gece nasılsınız :)

Yahu bu sayfalarda neden sadece 5'er mesaj gösteriliyor artık bir fikri olan var mı? :)

Forum ayarlarına yeni seçenek eklenmiş, değiştirdim hemen :)

@Samet Arslan Merhaba, iyiyim teşekkürler. Sen nasılsın?

Mesaj sayısı bende normal. Profil kısmında onun ayarı vardı.

@gamzece İyiyim teşekkür ederim :)

Evet varmış ayarı da benimki neden değişti acaba durduk yere. Hep @Anonim 'ın işleri, kurcalayıp duruyor forumu elinde kalacak en sonunda :p

• Beğen
@Anonim daha tur düzenleyecek inşallah bekliyos hala :D

herkese hayırlı geceler

Ya arkadas raporun biri bitiyo yenisini kitliyorlar sinirimi kimseden cikaramiyorum simdi surada sovecem de forumun x maddesi y firkasina gore edep kurallari disinda hareketten dolayi ban yerim :( bak kafaya nasil girdiyse :( pffff :'(

@Alperen Haner Atla bisiklete bas pedala basabildiğin kadar. Hıncını pedallardan çıkar. Kum torbası da alabilirsin ki ben de düşünüyorum. Baya faydalı olur bence :)

• Beğen
@Samet Arslan onu yapacak vakit yok ki hacı :( olsa zaten cikip soyle bi güneşin altinda pedallamak istiyorum ama zaman yok su saat oldu hala duzenlemekle ugrasiyorum :(

@chnkrmz dayoglu sen erkencisin sabah beni uyandirirsin belki hatira ha:D ne dersin :D

hastanede bisikletimi kitlediğim yerde "cree xm-L T6" fenerimi çaldılar. :snzdglsn:

şunu alıcam gene aynısının bi değişiği. ama bunda şoklama etkisi mi var bana mı öyle geldi.
(link)

Geri