Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Samet Arslan teşekkürler. ya şimdi decatlona götürücem20 lira alıyor yakındakiler 50 den aşağı almıyor seni bulmuşken bi soruyum araştırayım dedim :D

Yanlız şimdi bakamam yoksa internet çok çabuk bitiyor :D

Scudo
@Ghost Hocam yanlış olmasın decathlon da 50 TL alıyor bakım için. Eğer 3-6 ay arası bakım süresini geçtiyseniz...

@Samet Arslan yok daha alalı 6 ay olmadı :D:D bisiklet temiz abi sadece hafif akort ayarı bide frenle vites ( başka ne kaldı :koptum:))

@Ghost Ücretsiz o zaman sana :) En fazla 1 hafta sürer dedi bugün bisiklet bölümündeki çalışan.

banyo küçük abi ikimiz birden sığmıyoruz :( aslında bi hamama gitsek demir atımla da kese olsak ne güzel olur :D

Dosyalar

• 10659380_10154041603023561_6362032342132984262_n.jpg
    10659380_10154041603023561_6362032342132984262_n.jpg
    54,9 KB · Okunma: 17
@chnkrmz Gayet iyiyim sen nasılsın inşallah? Ben de bu akşam bisikletimi bakıma vereceğim. Lastik değiştirmeyi de öğreneyim artık. :D

@gamzece öğren tabi :D ben bi göbeklere bakım yapmayı öğrenmem kaldı sonra tamirciye uğramıcam hiç :D

@chnkrmz Benim öyle hedeflerim yok, yolda kalmayayım yeter. Tamirciler de para kazansın değil mi? :D

@gamzece ben bikere para kazandırdım yeter. :D
zaten bozuk olmayan akord ayarı
vitesler ayarı ki zaten bişe değişmedi ayarda aldığımda gene aynıydı
fren ayarı ki diske sürtmesin diye söylemiştim aldığımda gene sürtüyordu
hepsine 20 den 60 lira para bayılmıştım dedim ondan sonra ben kendim öğreneyim bu işleri :D

kendi gözlemine göre ne zaman gerek görürsen bence @gamzece

Selam ahali :)

Bakım demişken, Cihan'ın bisikleti bende olsa hergün bakım yapardım. :D

@Ugur Basdag pazar eve gelmeme 2 km kala arka lastik patladı la :D

eve gelene kadar tam idare etti beni minik bi delik :D

@Ugur Basdag tekerime niye bakıyon bakacaksan elciklere falan baksaydın. değiştircem zaten :D

anneme söyliyimde saldırılara karşı kalkan olarak dua etsin bisiklete :D

@gamzece @BF Okuru @Alperen Haner @Ugur Basdag nöörüyonus.
bu gün iş çıkışı bisikletle pazara girdim 30 metrelik bi bölüm ana caddeye çıkmak için. neden yan sokaktan gitmedim bende bilmiyorum bi anda giri verdim.
bi ablanın arkasında durmak zorunda kaldım. ses bile çıkarmadım 10 sn bekledikten sonra kendisi beni gördü ve
" bisiklet yolumu burası be ne işin var burada ..." nedense başka zaman bisiklet yolu akıllarına gelmez :D :D
bende pazar arabası farzet dedim. :D geç geç diye kızarak yol verdi :D
ama 30 metreyi bitirene kadar bana demeseler bile kendi kendine söylenen leri duydum bi kaç tane bisiklet yolumu burada ne işi var diye.
ama çocuklar gözlerini benden alamadılar. az da olsa çocuklara bisiklet sevdası aşılamış olabilirim belki :D

Geri