Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@BF Okuru @Anonim @chnkrmz @gamzece @Samet Arslan @Ghost halooooooo nirdesiniiiizz kimse yok muuuu :D

babam sağolsun bugün bisiklet için ödenek ayırmış gittim bi litre gaz yağı, zefal kuru zemin zincir yağı aldım bisiklet parladı :D üstünede dechatlondan 2li iç lastik setimi stok yaparcasına aldım 5 takım :D seviyorum bu adamı :D

neyse hadi açtım tükanı kaynaşın ben ders çalışacam :D

Hoop millet! Gececiker klübüne nazar değdi yeminle :D

Valla sebebini bilmiyorum ama gündüz daha aktif :D

@BF Okuru abi biliyosun hoşsohbeti severim ben :D

bu arada rotor un oval yapraklarından almayı düşünüyorum artıları eksikleri nelerdir kullanmalı mıyım? ağırlıklı olarak rampa ve uzun yol çalıştığımdan triathlon modelini göz önünde bulundurmaya çalıştım

ben bu gece uyuya kaldım :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Ben uyuya kalmadım, bilerek ve isteyerek erkenden uyudum. :D

• Beğen
@gamzece ben 10 da yattım üzerime ağırlık çöktü 11 de falan kalkarım dedim kalkamadım yaf :D

@chnkrmz bisiklet sürmeyi arttırdım ya , yoruluyorum uyuyorum artık. Bir ay içinde bu durumun geçeceğini umuyorum.

geçer merak etme :D annemi köye bi göndereyim gece sürüşlerine çıkıcam artık. malum yaz geldi gündüz sürülmüyor.

gece 12 den sonra başlıyor arabaya nerdesin eve gel çabuk ol yollar tehlikeli. eve gelene kadar 100 defa arıyor. :D

• Beğen
tabi kız olunca saat 10 başlanır galiba aranmaya :D

10 olsa yine iyi. Bisiklet olmasa bile 8 gibi arar annem beni. Bisikletle gece sürüşünü düşünemiyorum :D

ebeveyn olmak zor iş :D

evlat olmak dahada zor :koptum:

• Beğen
Geri