Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Gece sürüşünün verdiği keyif bambaşkadır. Akşam veledromuda denemelisiniz spot ışıkları altında [emoji1][emoji106]

Scudo
@Emre.AK gece velodroma gelsem eve geri dönemem valla :D ben gece sürüşün keyfini gece 11 den sonra kapanan transit yolda çıkartıyorum :D

@chnkrmz oda güzelmiş[emoji1] veledrom uzak olduğundan mı gelemiyosun?

@Emre.AK ben bağcılardayım taaa karşıda :D

@BF Okuru usta sen napıyon nasılsın :ssrtcbya: çok çılgın bi proje düşünüyom kendim için. :D

@chnkrmz

Evlenene kadar her gün en erken eve gelişim gece 1 olurdu ve istisnasız babam o saate kadar her gün beklerdi eve girince gider yatağına yatardı. Zoruma giderdi söylerdim, koca adamım bekleme diye "Babamda beni beklerdi" derdi hep. Şimdi oğlum var ve sanırım o dışardayken yatıp uyuyamam :D

Evlatlığın gözünü seveyim zorluk nesi var ya ahah

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@mehmet.ali zorluğu işte aneyin beni beklediğini düşünüp vicdan yapmak. :D

@chnkrmz @gamzece bi biz mi alıştık ta geceleyebiliyoruz buralarda :D

@BF Okuru abi senden hala ses yok :(

@mehmet.ali yok abi ya sorumluluğu da çok :D yok iyi okula gideceksin yok çalışacaksın yok kötü alışkanlıkların olmayacak falan filan :D

Bekletme kardeşim anne bekletilir mi ahah @chnkrmz

@mehmet.ali işte bekletmemek için köye gitmesini bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Alperen Haner Yav bu okul muhabbeti harbi sıkıyor ama. Çocuğunun gerçekten kariyer yapmasını isteyenleri tenzih ederim ama büyük çoğunluğun çocuğuna okuması için yapmasının nedeni eşe dosta artislik olsun.

Bi vine var biliyomusun

-Baba altıma işedim
-Hamdinin oğlu altına s.mış sen anca işe. Durum bundan ibaret :D

@mehmet.ali allahtan benim peder bana öyle şunu okuyacaksın filan demedi. kafaya göre okudum şimdiye kadar :D örnek olayda on numara yalnız ha:D

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@chnkrmz Eyvallah, bende iyiyim, uğraşıyoruz işte :) projeni meraj etmiyor değilim. Bu kadar çılgın ne olabilir ki :ssrtcbya:

@Alperen Haner bende ses varda biraz geç ulaşıyor, 256k hızında gidiyor :D

@BF Okuru elden düşme çok eski bi yol kadrosu alıp kendime klasic yol bisikleti düzücem en ucuz parçaları kullanarak. :D

@BF Okuru abi dünden beri aklımı şu oval aynakol kurcalıyor bi el at gari :(

@chnkrmz klasik bineceksen hakkını ver kıy paraya :D

bu arada whatsapp foton 10 numara olmuş hacı ifşa etmeyim şimdilik ama tam kopmalık :D

@Alperen Haner ifşa etsen kime edecen bu forumda bi sende var numaram :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Hanımın kapıya koymayacağını bilsem dağ bisikleti alacam. Nasıl canım çekti ya fısır fısır gezmeyi :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@mehmet.ali valla ben evlenmeden pazarlığımı yaptım :D 2 haftada bir tura çıkmama izin verdi. senin için geç ama artık pazarlık yapacak durumun kalmamış :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Balkonun resmini çekmiştim dün. Yükleyecem birazdan buraya :D

@chnkrmz Pazarlığa gerek yok. Ben çıkarım zaten asıl sıkıntı bisikleti koyacak yer olmaması :D

Geri